Αγροτικό Φόρουμ για την ΚΑΠ στις Σέρρες

Αγροτικό Φόρουμ για την ΚΑΠ στις Σέρρες

Το 1ο Αγροτικό Φόρουμ  με θέμα την ΚΑΠ 2022 – 2027 διοργανώνει ο Πανσερραϊκός Αγροτικός Σύλλογος  σε συνεργασία με το ΓΕΩΤΕΕ, την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του «Φίλιππος Ξενία» στις Σέρρες.

Θα μιλήσουν ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Χαράλαμπος Κασίμης, ο προϊστάμενος του β΄ Πυλώνα  κ. Μάνεσης και ο αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ κ.  Γιώργος Κέντρος.

Στο μεταξύ μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού Αγροτικού Συλλόγου Διαμαντής Διαμαντόπουλος  εξέφρασε την ικανοποίηση  του για την συμμετοχή και το ενδιαφέρον των αγροτών στις συναντήσεις που πραγματοποιεί ο Σύλλογος σε διάφορες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας. Μέχρι σήμερα πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις σε Μαυροθάλασσα , Αλιστράτη και Ηράκλεια με μεγάλη συμμετοχή των αγροτών οι οποίοι  θα ενταχτούν στις δυνάμεις του Συλλόγου.

Ο κ. Διαμαντόπουλος σημείωσε πως οι αγρότες έχουν κουραστεί και ζητούν κάτι καινούριο και διαφορετικό, τόσο οσον αφορά την αντίληψη και νοοτροπία όσο και διεκδίκησης και επίλυσης των προβλημάτων τους.

Πηγή: ert.gr