Αλεξανδρούπολη: Ημερίδα για τη στήριξη των μοναστηριακών προϊόντων και των μικρών παραγωγών

Αλεξανδρούπολη: Ημερίδα για τη στήριξη των μοναστηριακών προϊόντων και των μικρών παραγωγών

Eνημερωτική ημερίδα με θέμα: «ΚΑΝΩΝ. Οργανωμένη στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας και των προϊόντων των Ορθοδόξων Μοναστικών Κοινοτήτων και των Μικρών και πολύ μικρών παραγωγών» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 στην Αλεξανδρούπολη.

Στην ημερίδα παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, το Επιμελητήριο Έβρου, την ΑΔΕΔΥ, την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Σερρών, την Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης, το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αλεξανδρούπολης, τα Σωματεία-Μέλη της ΟΕΒΕΣ Έβρου καθώς και παραγωγοί της ευρύτερης περιοχής.

Βασικός ομιλητής ήταν ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ (Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας) και Πρόεδρος του «Κανών» κ. Καββαθάς Γεώργιος, ο οποίος ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους για τη χρησιμότητα της σήμανσης των προϊόντων, κυρίως των μικρών παραγωγών, μέσω μιας οργανωμένης διαδικασίας που θα τους εξασφαλίζει την αναγνωρισιμότητα τόσο στην τοπική όσο και σε μια υπερτοπική αγορά με όλα τα οφέλη που αυτό συνεπάγεται.