«Βουτιά στη γεύση» για το 3ο Food Experience Graviera Naxos από 26 έως 28 Ιουνίου

«Αν ο Παράδεισος ήταν στη γη, θα ήταν στη Νάξο» (Νίκος Καζαντζάκης)

«Βουτιά στη γεύση» για το 3ο Food Experience Graviera Naxos από 26 έως 28 Ιουνίου

H Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου διοργανώνει το 3ο Food Experience Graviera Naxos από 26 έως28 Ιουνίου σε μία προσπάθεια να αναδείξει το «νησί-διαμάντι του Αιγαίου», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανακοίνωσή της, ως τον απόλυτο γαστρονομικό προορισμό της Μεσογείου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ένωσης:

Παρά τις αντίξοες συνθήκες που όλοι βιώνουμε αυτό το ιδιαίτερο καλοκαίρι το 3ο Food Experience Graviera Naxos είναι γεγονός!

Το ταξίδι, οι ομορφιές του νησιού, οι δαντελωτές παραλίες, τα κρυστάλλινα νερά και οι γευστικοί πειραματισμοί μπλέκονται και σε αυτή τη γαστρονομική εμπειρία!

Λαμβάνοντας όλα τα απαιτούμενα προστατευτικά μέτρα κατά της πανδημίας, η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου διοργανώνει το 3ο Food Experience Graviera Naxos στις 26-28 Ιουνίου σε μία προσπάθεια να αναδείξει το νησί-διαμάντι του Αιγαίου ως τον απόλυτο γαστρονομικό προορισμό της Μεσογείου.

Οι καλεσμένοι της γαστροταξιδιωτικής αυτής εμπειρίας (δημοσιογράφοι, food bloggers, travel bloggers, διάσημοι ηθοποιοί και τραγουδιστές, κ.ά.) θα ζήσουν κάτι μοναδικό! Θα ταξιδέψουν στον χρόνο και στη γεύση! Με ενετικό γιουβέτσι από την εποχή της Ενετοκρατίας και του Μάρκου Σανούδου στη Νάξο μέχρι τα παραδοσιακά πιάτα της αιγαιοπελαγίτικης κουζίνας από τα παράλια μέχρι τα ορεινά!

Το Σάββατο 27/6 το 3ο Food Experience πάει στη Σχοινούσα για τον «γάμο» της μοναδικής Φάβας του νησιού με τη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π.!

Δύο διεθνούς φήμης δασκάλες της ναξιώτικης κουζίνας που παραδίδουν μαθήματα μαγειρικής σε τουρίστες από κάθε άκρη του πλανήτη θα αυτοσχεδιάσουν και θα μαγειρέψουν παραδοσιακά πιάτα απογειώνοντας την γεύση τους με την Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π.

Γιατί οι στιγμές, όταν συνδυάζονται με τη γεύση, μένουν ανεξίτηλες!»