Φορτσάρει η ΚΑΒΑΛΑ EXPO 2019

Από τις 27 έως τις 30 Σεπτεμβρίου το Επιμελητήριο Καβάλας διοργανώνει την ΚΑΒΑΛΑ EXPO 2019, στο Εκθεσιακό Συνεδριακό Κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» στη Νέα Καρβάλη. Τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους σε χιλιάδες επισκέπτες που θα βρεθούν στην 27η διοργάνωση θα παρουσιάσουν 200 εκθέτες.

Φέτος, η διοίκηση του Επιμελητηρίου, σύμφωνα με τον πρόεδρο Μάρκο Δέμπα, επιδιώκει τη σύνδεση της αγροδιατροφής με τον τουρισμό, διατηρώντας ταυτόχρονα τον γενικό χαρακτήρα της. Σημειώνει ότι η περσινή μεγάλη προσπάθεια εξωστρέφειας αποτυπώθηκε στην παρουσία εκθετών με συμμετοχές από τη Βουλγαρία και τη Σερβία. Ο στόχος προσέλκυσης επισκεπτών και επιχειρηματιών και από τις γειτονικές βαλκανικές χώρες παραμένει ενεργός και σ’ αυτή την κατεύθυνση σχεδιάζονται δυναμικές εκδηλώσεις.

Στις 28 Σεπτεμβρίου θα φιλοξενηθεί ένα Διεθνές Business Forum με την παρουσία επιχειρήσεων από Τουρκία, Σερβία, Βουλγαρία και Ελλάδα. Ο κ. Δέμπας αναφέρει τη συμμετοχή 25 επιχειρήσεων από Τουρκία και άλλων 25 από τη Σερβία, καθώς και το «παρών» της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Σερβίας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η έκθεση περιλαμβάνει παράλληλες εκδηλώσεις γαστρονομίας, μουσικής και βέβαια B2B συναντήσεις.