5th Tsagarada Escape Festival Pelion 2017

Μεταξύ 6 και 9 Ιουλίου η Τσαγκαράδα αποτελεί και φέτος τον απόλυτο προορισμό για διακοπές, στο 5o Tsagarada Escape Festival – το 5ο Φεστιβάλ Ορεινού και Θαλάσσιου Αθλητισμού Τσαγκαράδας.

Μέχρι τότε όμως θυμόμαστε στιγμιότυπα του 4ου Φεστιβάλ Ορεινού & Θαλάσσιου Αθλητισμού Τσαγκαράδας – «Tsagarada Escape Festival»

Τσαγκαράδα: 5th Tsagarada Escape Festival Pelion 2017

Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει μια σειρά αθλημάτων περιπέτειας όπως: Αναρρίχηση, Κατάβαση φαραγγιών, Πεζοπορία, Θαλάσσιο κανό, Τοξοβολία, Ιππασία, Εναέρια διαδρομή 80μ. (Flying fox) και paintball, όλα σχεδιασμένα και εκτελεσμένα από εξειδικευμένα γραφεία υπαίθριων δραστηριοτήτων του Πηλίου και του Βόλου (Mountain Escapes, Hike Away, Pelion Secrets, Racoon City) αλλά και φορείς όπως ο Ιππικός Φυσιολατρικός Όμιλος Μηλεών (ιππασία) και ο Σκοπευτικός Σύλλογος Βόλου (Τοξοβολία).

Θεματικές εκδηλώσεις πλαισιώνουν την διοργάνωση. Και το φετινό καλοκαίρι 6-9 Ιουλίου οι επαγγελματίες της Τσαγκαράδας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου σας περιμένουν, για να γνωρίσετε αυτό το καλοκαίρι, έναν ιδανικό προορισμό εναλλακτικού τουρισμού και να χαρείτε ξεχωριστές στιγμές δράσης στο ανατολικό Πήλιο!

Τσαγκαράδα: 5th Tsagarada Escape Festival Pelion 2017

Μια πρόταση καλοκαιρινών διακοπών σ’ έναν μοναδικό τόπο που συνδυάζει βουνό και θάλασσα. Μια επιλογή που θα σας μείνει αξέχαστη!

Επισκεφτείτε την σελίδα μας στο facebook: Tsagarada Escape Festival / Φεστιβάλ Τσαγκαράδας όπου μπορείτε να βρείτε πληροφορίες, οπτικοακουστικό υλικό από τις προηγούμενες διοργανώσεις και σύντομα το φετινό πλήρες πρόγραμμα