Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο στο Σουφλί

Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο στο Σουφλί

Το Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο «Σαν Παραμύθι…» ζωντάνεψε φέτος για 5η χρονιά στο Σουφλί. Αγαπημένοι ήρωες ζωντάνεψαν προσκαλώντας τα παιδιά στον μαγικό κόσμο των ηρώων των παραμυθιών. H Σταχτοπούτα, η Χιονάτη και οι 7 νάνοι, η Ωραία Κοιμωμένη, η Πεντάμορφη και το Τέρας, o Σρεκ, η Μοάνα, οι Δεινόσαυροι βοήθησαν τα παιδιά να μετατρέψουν τους καλούς σε κακούς γιατί στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών όλα μπορούν να συμβούν.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του «Συλλόγου Εθελοντών και Νεολαίας Σουφλίου ΚινήΣου», σε συνεργασία με τον Δήμο Σουφλίου και τους συλλόγους «Εν Λευκώ», «Θρακική εστία», «ΝοιάΖΩμαι», «Νήμα Ζωής» και άλλους.  Τα φώτα της γιορτής άναψαν από τις 22 έως τις 26 Δεκεμβρίου στο «Βιομηχανικό συγκρότημα Τζίβρε».  Οι επισκέπτες μοιράστηκαν το χριστουγεννιάτικο πνεύμα των διοργανωτών που σχεδίασαν τις γιορτές με σεβασμό στην ιστορία και την παράδοση του τόπου.

Παράλληλα με το πάρκο φιλοξενήθηκε ένα πλούσιο πρόγραμμα γιορτινών εκδηλώσεων, με δωρεάν προβολές χριστουγεννιάτικων ταινιών και χορών σε θερμαινόμενες αίθουσες, πάρτι για τους μεγαλύτερους στην «Pub του Μεθυσμένου Καλικάντζαρου» με ζεστό κρασί, φρέσκο ποπ κορν και άλλες πρωτότυπες λιχουδιές.

Και του χρόνου.