Η Ζυθοποιία Πηνειού στο Volos Summer Beer Festival

Η Ζυθοποιία Πηνειού στο Volos Summer Beer Festival

Η μπύρα Λόλα ταξιδεύει στο Βόλο όπου θα βρίσκεται για 3 μέρες στο φεστιβάλ μπύρας που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην πόλη του Βόλου, από τους διοργανωτές του Athens Beer Festival. Πρόκειται για μια γιορτή με πολλές ενδιαφέρουσες μπίρες, επιλεγμένο street food και μοναδικές live συναυλίες.

Στις 19-20-21 Ιουλίου μετά τις 18 μ.μ στο χώρο του περιπτέρου στην πλατεία Πανεπιστημίου, θα βρίσκονται ο ζυθοποιός και τα στελέχη της ζυθοποιίας προκειμένου  να γνωρίσουν από κοντά  τους φίλους της μπίρας και να τους προσφέρουν παγωμένες Lola Pilsner και Lola Belgian Ale, καθώς επίσης να παρουσιάσουν τις συνταγές  και τη διαδικασία  παραγωγής  των ετικετών.

Η Ζυθοποιία Πηνειού παράγει τις 2 ετικέτες της (Pilsner & Belgian Ale) σε ιδιόκτητο εργοστάσιο με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις  το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του το Φεβρουάριο του 2019, στο 7οχλμ. Λάρισας- Συκουρίου και είναι η πρώτη craft και απαστερίωτη μπίρα που παράγεται στη Λάρισα. Στο χώρο του ζυθοποιείου λειτουργεί ειδικός χώρος ζυθογνωσίας όπου οι επισκέπτες μπορούν να  ενημερωθούν  και να δοκιμάσουν τις ετικέτες και να προμηθευτούν τις μπύρες αλλά και τα συλλεκτικά αξεσουάρ Λόλα.

Πηγή: ert.gr