Follow us

Hollywood Report | Η Kim Kardashian στον Λευκό Οίκο & η Gisele πρώτη φορά μετά το ξέσπασμα

Πού συνάντησε ο φωτογραφικός φακός τους διασημότερους ανθρώπους αυτού του πλανήτη;

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΠΑ
Kim Kardashian

Στον Λευκό Οίκο βρέθηκε η Kim Kardashian την Πέμπτη με σκοπό να συμμετέχει σε συζήτηση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, το Joe Biden και την αντιπρόεδρο Kamala Harris σχετική με τη μεταρρύθμιση του ποινικού κώδικα και με τις αμνηστεύσεις που έδωσε ο Joe Biden σε πρώην φυλακισμένους.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η διάσημη επιχειρηματίας έχει βρεθεί αρκετές φορές στον Λευκό Οίκο για καλό σκοπό. Το 2018 κατάφερε να αλλάξει την ισόβια ποινή και να βγάλει από τη φυλακή την Alice Marie Johnson, η οποία είχε ήδη εκτίσει 21 χρόνια ποινής για εμπόριο ναρκωτικών.  

 Πρώτη φορά μετά το ξέσπασμά της εθεάθη η Gisele Bündchen.

Θυμίζουμε ότι το super model ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου που της έκανε η αστυνομία του  Μαϊάμι για την παραβίαση του όριου ταχύτητας. Τα πλάνα από την κάμερα σώματος του αστυνομικού να διαρρέουν στα κοινωνικά δίκτυα. 

Στο viral βίντεο που δημοσίευσε το TMZ, η Gisele φαίνεται να κλαίει όσο εξηγεί στον αστυνομικό ότι φοβάται για την ασφάλειά της και ότι προσπαθεί να ξεφύγει από τους παπαράτσι που την καταδιώκουν. 

Την Πέμπτη, το μοντέλο απαθανατίστηκε ήρεμο να κάνει βόλτα με τον τετράποδο φίλο της στην παραλία του Μαϊάμι. 

Μία σπάνια δημόσια πραγματοποίησε η Jane Fonda την Τετάρτη στη Νέα Υόρκη. Η 86χρονη χολυγουντιανή ηθοποιός ήταν ομιλίτρια στην ημερίδα "Time 100 Summit" του περιοδικού Time. 

banner

Στην ίδια ημερίδα ήταν ομιλίτρια και η Selena Gomez. 

Σε πολύ καθημερινά στιγμιότυπα απαθανάτισαν οι φωτογράφοι τη Sarah Jessica Parker. Η πρωταγωνίστρια του "Sex and the City" βρέθηκε στη Νέα Υόρκη και έκανε μία στάση για πίτσα και παγωτό. 

Πιο χαμογελαστή από ποτέ εντοπίστηκε Dua Lipa στη Νέα Υόρκη μαζί με τον σύντροφό τη Callum Turner. Το ζευγάρι έφυγε χέρι - χέρι από το "100 Gala" την Τετάρτη. 

banner

Η Jennifer Lopez στη Νέα Υόρκη, έξω από το διαμέρισμά της. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα