Follow us

Η Σοφία Βόσσου για τη σχέση της με την Έλντα Πανοπούλου: "Νομίζω πως όταν κάτι σπάει..."

"Γίναμε, τότε, φίλες αλλά στην πορεία λίγο τα σπάσαμε"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Καλεσμένη στο "Στούντιο 4" βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (26/4) η Σοφία Βόσσου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Έλντα Πανοπούλου και το πρωινό μαγκαζίνο που είχαν παρουσιάσει τη δεκαετία του 1990.

Μιλώντας για το παρασκήνιο της συνεργασίας τους, η δημοφιλής τραγουδίστρια αποκάλυψε πως αρχικά η Έλντα Πανοπούλου θα παρουσίαζε εκπομπή με την Πόπη Χατζηδημητρίου, κάτι που τελικά δεν συνέβη. "Κάναμε ένα ανατρεπτικό πρωινό. Ήταν σπίτι, μπαινόβγαινε κόσμος και το είχαμε κάνει τελείως τσέτουλο! Δεν ήταν δηλαδή οι παρουσιάστριες οι σον σον που τους μιλάει ο αρχισυντάκτης από το αυτί. Πρώτα απ’ όλα εγώ δεν μπορούσα με τα ακουστικά με τίποτα. Αυτό ήταν το 1994, την χρονιά που βγήκε και η Ελένη Μενεγάκη στον ΑΝΤ1. Ήταν αρχικά η Πανοπούλου να είναι από εκεί με την Πόπη Χατζηδημητρίου, τελικά βούλιαξε το θέμα αυτό και πήγε η Μενεγάκη" δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

"Την ίδια στιγμή μου λέει η Σακελλαρίου τότε πως 'έχει μείνει η Πανοπούλου χωρίς δουλειά, να έρθει να παρουσιάσει ένα θεματάκι'. 'Τι λες μωρέ' της λέω, 'ολόκληρη Πανοπούλου; Φέρ’ την να συμπαρουσιάσουμε με την γυναίκα' της είπα και έτσι έγινε αυτό. Γίναμε, τότε, φίλες αλλά στην πορεία λίγο τα σπάσαμε".

Απαντώντας μάλιστα στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τις μετέπειτα σχέσεις του, η Σοφία Βόσσου απάντησε "Νομίζω πως όταν κάτι σπάει, άμα δεν δένουν δυο χαρακτήρες, δεν δένουν. Δεν μπορείς να τα βρεις. Εντάξει, δεν είμαστε και σκοτωμένες".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα