Follow us

Νικολέτα Τσομπανίδου: "Έγινα τραγουδίστρια στην Αμερική. Εμφανιζόμουν πέντε φορές την εβδομάδα και έπαιρνα 200 δολάρια το βράδυ"

"Έκανα και διαφημιστικά στο Instagram"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM

Στο κανάλι της Νάνσυ Παραδεισανού στο YouTube εμφανίστηκε η νικήτρια του "Bachelor", Νικολέτα Τσομπανίδου και αποκάλυψε ότι πλέον δεν μιλούν με τον Παναγιώτη Βασιλάκο αλλά και πως πήγε στην Αμερική και έγινε τραγουδίστρια.

"Η Αμερική ήταν όνειρο ζωής. Ήταν ένα ταξίδι που ήθελα να κάνω από μικρή. Έλεγα στους γονείς μου, στους πάντες ότι θέλω να πάω στην Αμερική και με κορόιδευαν. Οι γονείς μου επειδή δεν έχουν ταξιδέψει, δε φαντάζονταν ότι μπορείς να πας ένα ταξίδι έτσι. Πήγα με μια μεγάλη βαλίτσα. Μίλησα με τη φίλη μου, Έλενα Μπάση, που την ξέρω χρόνια και είπα να πάω" σημείωσε αρχικά η πρώην παίκτρια του Bachelor.

Προσέθεσε μάλιστα πως "Εγώ έχω χωρίσει τώρα. Δεν έχω ούτε παιδιά, σκυλιά, γατιά και είπα πως αν δεν πάω μέχρι τα Χριστούγεννα στην Αμερική, θα το αφήσω από τη σκέψη μου. Μίλησα με την Έλενα, πήρα τη βαλιτσούλα μου και είπα πως 'Πάω και αν προκύψουν δουλειές θα μείνω'. Και γύρισα πριν τρεις μήνες" δήλωσε και επισήμανε πως "Έμενα στην αρχή στην Έλενα και μετά έγινα τραγουδίστρια".

Μιλώντας με τη δημοσιογράφο, η Νικολέτα Τσομπανίδου εξήγησε ότι "Έγινα τραγουδίστρια, λογικά ακούγομαι. Ήμουν σε ελληνικό μαγαζί, με βοήθησε η Έλενα. Μου λένε 'θέλεις να κάνεις κάποια μεροκάματα;'. Ήξεραν ότι δεν είμαι τραγουδίστρια αλλά η Έλενα ήξερε ότι είμαι μια χαρά, ακούγομαι. μέσα από το Bachelor το είχε καταλάβει... Το ρεπερτόριο είχε από όλα. Βρήκα τα τραγούδια με την Έλενα και ο,τι ήξερα εγώ και μπορούσα να πω. Έκανα πρόγραμμα 20 λεπτά στο πρώτο και 20 στο δεύτερο Χόρευα λίγο και κάπως το κλέψαμε. Εμφανιζόμουν πέντε φορές την εβδομάδα και έπαιρνα 200 δολάρια το βράδυ αλλά εγώ δε θα έμενα μόνο σε αυτά. Έκανα και διαφημιστικά στο Instagram" τόνισε μεταξύ άλλων.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα