Follow us

Όλγα Κιουρτσάκη: "Δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω"

" Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να κρίνουμε τις ζωές των άλλων και το οτιδήποτε βλέπουμε και μας ξενίζει;"

Yupiii TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: YUPIII TEAM
Όλγα Κιουρτσάκη

Ένα βίντεο-απάντηση, ανέβασε στο Tik Tok η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη, σχετικά με τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε επειδή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό δήλωσε πως δεν δουλεύει και έχει επιλέξει να είναι μητέρα.

Το βίντεο που ανέβασα, με την απάντηση που έδωσα στην κοπέλα, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι εδώ μέσα υπάρχει ανθρωποφαγία. Όχι μόνο για αυτό που είπα εγώ, γιατί αν το καλοσκεφτείς δεν είμαι μόνο εγώ που δεν δουλεύω είναι αρκετές γυναίκες που έχουν αποφασίσει ότι θα κάτσουν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και θα δουλεύει ο σύζυγός τους. Η μητρότητα είναι η ιερότερη δουλειά που μπορεί να αναλάβει ποτέ μία γυναίκα, να μεγαλώσει έναν σωστό άνθρωπο, να τον βγάλει έξω στην κοινωνία. Να τον μάθει να σέβεται να μην κρίνει να μην μπαίνει και να γράφει πίσω από ένα πληκτρολόγια την οποιαδήποτε ηλιθιότητα που του κατεβαίνει στο κεφάλι, έτσι, γιατί θέλει να μειώσει κάποιους ανθρώπους" ανέφερε αρχικά η Όλγα Κιουρτσάκη.

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας: "Μην ξεχνάμε ότι σε αυτή την κοινωνία υπάρχουν ομάδες και πολλές ομάδες επιτίθεται σε άλλες ομάδες που δεν τους αρέσουν. Εμείς που είμαστε μανούλες και καθόμαστε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας έχουμε την οποιαδήποτε οικονομική δυνατότητα, είτε επειδή δουλεύει ο άντρας μας, αυτό συμβαίνει σε εμένα τουλάχιστον, είτε επειδή δεν έχουν καμιά βοήθεια. Το παιδί δεν θα πάει παιδικό σταθμό από 2-3 μηνών... Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να κρίνουμε τις ζωές των άλλων και το οτιδήποτε βλέπουμε και μας ξενίζει;" είπε χαρακτηριστικά μέσα από το προφίλ της στο Tik Tok.

@olgadkiourtsaki #mygirl #γιαεσας #foryourpage #fypシ #scorpio_love #φιλοιτικτοκ #fyp #fy #foryoupageofficiall #σαςαγαπωολους❤️❤️❤️❤️😚 #2024 #foryoupage #memories ♬ original sound - Nhạc Thư Giãn Giảm căng thẳng

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο yupiii.gr

Διαβάστε Ακόμα