Ο Μελέτης Ηλίας μένει σπίτι αλλά δεν χάνει την αισιοδοξία του για το μέλλον

Μελέτης Ηλίας

Όλα όσα είπε ο Μελέτης Ηλίας.

Στον Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ μίλησε ο Μελέτης Ηλίας για τον “εγκλεισμό” του στο σπίτι λόγω των μέτρων της κυβέρνησης για τον κορονοϊό. Ο γνωστός ηθοποιός, αναφέρθηκε στη νέα καθημερινότητα που ζει και ο ίδιος, χωρίς ωστόσο να χάνει την αισιοδοξία του για το μέλλον.

«Αυτή η καινούργια κατάσταση, που μένουμε μέσα στο σπίτι, έχει αρχίσει και γίνεται συνήθεια. Έπρεπε να πάω σήμερα στο Δήμο της περιοχής μου να δώσω αίμα γιατί γινόταν μια εθελοντική αιμοδοσία και το σκεφτόμουν πολλές φορές μέχρι τελικά να το κάνω. Τελικά τα κατάφερα, πήγα κι έδωσα γιατί ήταν αναγκαίο θέμα και για καλό σκοπό. Αλλά παρ’ όλα αυτά νομίζω ότι σιγά σιγά έχουμε αρχίσει να εξοικειωνόμαστε με την ιδέα να μένουμε μέσα.

Νομίζω ότι θα είναι δύσκολο όταν επανέλθουμε στις προηγούμενες δραστηριότητές μας. Εμένα θα μου λείψουν πολύ γιατί τους βλέπω τώρα 24 ώρες το 24ωρο, είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις τα παιδιά σου από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μου λείπει το θέατρο, μου λείπουν οι βόλτες. Υπομονή και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα επανέλθουμε, πιστεύω να είναι σύντομα.

Είναι τόσο εξωπραγματικό που στιγμές τρομάζω, άλλες στιγμές λέω ότι είναι μια φορά και θα περάσει. Είναι, πάντως, κάτι καινούργιο στο οποίο πρέπει να εξασκηθούμε και να το διαχειριστούμε», είπε μεταξύ άλλων ο Μελέτης Ηλίας.