Το αντίο της Λίζας Δουκακάρου στον Μάνο Αντώναρο

Μάνος Αντώναρος

Η συγκινητική ανάρτηση της δημοσιογράφου

Με μια ανάρτηση της στο Facebook, η δημοσιογράφος Λίζα Δουκακάρου αποχαιρέτησε τον συνάδελφο της Μάνο Αντώναρο που έφυγε από τη ζωή σήμερα το μεσημέρι.

«Λίγα λόγια για τον Μάνο…
Μοναδικός άνθρωπος με χιούμορ και έμπνευση. Με πλατύ χαμόγελο και θετική διάθεση. Εξαιρετικός συνάδελφος ,υπέροχος άνθρωπος .Αρχισυντάκτης εκείνων των πρώτων δελτίων μου στον ΑΝΤ1 συμβουλάτορας και φίλος. Με αγάπη για τη δουλειά και τους ανθρώπους της, μα όπως ο ίδιος έλεγε : Πρώτα μπαμπάς… όλα τ άλλα μπορούν να περιμένουν!
Θερμά συλλυπητήρια και καλό κουράγιο στην οικογένειά του!

[dfp_ads id=236982]

*Ο Μάνος Αντώναρος είχε εργαστεί ως αρθρογράφος στις εφημερίδες Ελεύθερος Τύπος, Εθνος, Βραδυνή, Εξπρες, Κέρδος, Αθλητική Ηχώ και σε περιοδικά, ενώ υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του Αθήνα 9.84. Είχε υπάρξει διευθυντής στο Κανάλι-5 και παραγωγός στον ΑΝΤ1 Radio και στον Alpha. Στην τηλεόραση εργάστηκε στην παραγωγή ειδήσεων του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, διευθυντής προγράμματος στον ΣΚΑΙ, διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων του MEGA, παρουσιαστής 2 εκπομπών στο Seven-X και συντονιστής στο δορυφορικό πρόγραμμα της ΕRT-SAT», έγραψε η Λίζα Δουκακάρου.