Αυτές είναι οι νέες εκπομπές της ΕΡΤ

Μάριον Μιχελιδάκη

"Επι-κοινωνία" και "Συνδέσεις" στο καθημερινό πρόγραμμα

Με δύο νέες καθημερινές εκπομπές φαίνεται πως θέλει να ανανεώσει η ΕΡΤ το πρόγραμμα της. Ο λόγος για την ενημερωτική εκπομπή, «Επι-κοινωνία» με την Μάριον Μιχελιδάκη και τις «Συνδέσεις» με τους Κώστα Λασκαράτο, Χρύσα Παπασταύρου και Κώστα Παπαχλιμίντζο.

Κάθε μέρα, από τις 10:15 ώς τις 12:00, η νέα ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ1 «Επι-κοινωνία» με τη Μάριον Μιχελιδάκη, φέρνει τον παλμό της ζωής μας στις οθόνες.

Κεντρικό ρόλο στην εκπομπή έχει πάντα η επικαιρότητα, δίνοντας όμως έμφαση στα θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα των πολιτών. Η δημοσιογραφική ομάδα επιμελείται ρεπορτάζ-«φακέλους» για την υγεία, την παιδεία, τη διατροφή, την καινοτομία, το περιβάλλον και τον πολιτισμό, ενώ παρουσιάζει και προσωπικές ιστορίες -γνωστών και αγνώστων στο κοινό- σημαντικών ανθρώπων.

Αρχισυνταξία: Ολυμπιάδα Μαρία Ολυμπίτη, Αρετή Μπίτα, Σάκης Τσάρας.

Δημοσιογραφική ομάδα: Νάσια Μπουλούκου, Αθηνά Βολτέα, Κωνσταντίνα Βρεττού.

Διεύθυνση παραγωγής: Βάσω Φούρλα.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Σταμούλης.

Κάθε μεσημέρι στις 13:00 και για δύο ώρες στην ΕΡΤ1, ο Κώστας Λασκαράτος, η Χρύσα Παπασταύρου και ο Κώστας Παπαχλιμίντζος κάνουν «Συνδέσεις» με όλο το δίκτυο των δημοσιογράφων της ΕΡΤ εντός και εκτός Ελλάδος, προβάλλοντας κάθε είδηση που επηρεάζει τη ζωή μας.

Αρχισυνταξία: Τιτίκα Ανουσάκη, Βάννα Κεκάτου.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Λαζαρίδης.

Διεύθυνση παραγωγής: Ελένη Ντάφλου.

Σκηνοθεσία: Χριστιάνα Ντουρμπέτα.