GNTM: Ξεσπά η Μαρία Μιχαλοπούλου – «Σταυρώστε με, ντροπή μου που δεν…»

Μαρία Μιχαλοπούλου

«Δεν είμαστε όλα τα μοντέλα το ίδιο. Η Κάτια είναι commercial, κατάλογος. Εγώ μπορώ να γίνω high fashion».

Η Μαρία Μιχαλοπούλου απάντησε στη Φωλιά των Κου Κου και τη Τζώρτζια Γεωργίου για τον χαμό που επικράτησε στην κουζίνα του GNTM με την Κάτια Ταραμπάνκο.

«Στην τελική δεκάδα ίσως δεν θα έπρεπε να είναι η Ασημίνα, η Κωνσταντίνα ίσως και η Άννα Μαρία. Όχι βέβαια, δεν τα βρήκαμε με την Κάτια, σήμερα τσακωθήκαμε. Μαλώσαμε γιατί εγώ είχα λερώσει το μάτι της κουζίνας και δεν το είχα καθαρίσει μέχρι το πρωί που σηκώθηκαν οι κοπέλες. Ντροπή μου που δεν καθάρισα το μάτι, σταυρώστε με! Ειλικρινά, σταυρώστε με!

Ασημίνα Χαρίτου: «Τέτοια βρωμιά δεν έχω δει ποτέ σε άνθρωπο»

Ήταν ένα απλό μάτι κουζίνας, με συγχωρείτε πραγματικά. Εγώ είμαι η βλάχα από το βουνό, η Κάτια φωνάζει και βρίζει σε μια πολιτισμένη συζήτηση. Αφήσαμε την Ελευθερία και πιάσαμε τη Μαρία; Από μένα όμως η Κάτια βλέπει αντίποινα, ενώ η Ελευθερία δεν μιλούσε. Αποφάσισα και διέταξα τον εαυτό μου να μην ξανασχοληθεί ποτέ με την Κάτια. Ξέρεις πόσο εύκολο είναι να αγνοήσεις έναν άνθρωπο;

Δεν είμαστε όλα τα μοντέλα το ίδιο. Η Κάτια είναι commercial, κατάλογος. Εγώ μπορώ να γίνω high fashion», είπε η Μαρία Μιχαλοπούλου.