Η αντίδραση της Κατερίνας Δαλάκα μετά τη νίκη του Ηλία Γκότση στο Survivor 2018!

Κατερίνα Δαλάκα

Το μήνυμα της φιναλίστ του Survivor 2018...

Η Κατερίνα Δαλάκα το βράδυ της Παρασκευής πέρασε την ίδια αγωνία με τον Ηλία Γκότση, αναμένοντας να μάθει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού. Ο Ηλίας Γκότσης ήταν τελικά η επιλογή των τηλεθεατών που ψήφισαν και η Κατερίνα Δαλάκα από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης σηκώθηκε να τον αγκαλιάσει και να τον συγχαρεί, λέγοντας αργότερα στον Σάκη Τανιμανίδη πως:«Ο Ηλίας άξιζε να είναι ο νικητής».

Η φιναλίστ του Survivor, με ένα μήνυμα της στο instagram, το πρώτο της μετά από τόσους μήνες γράφει πως αυτό το ταξίδι έκλεισε με «όμορφες αναμνήσεις και χαμόγελο», χωρίς να μένει στο αποτέλεσμα που της έδωσε τη δεύτερη θέση.

«Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσω τα συναισθήματα που ένιωσα από κοντά τις τελευταίες τρεις μέρες , θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την στήριξη και την αγάπη που μου δώσατε σας αγαπώ. Αυτό το όμορφο ταξίδι έκλεισε με όμορφες αναμνήσεις και ένα μεγάλο χαμόγελο, να έχετε όλοι την υγεία σας και να παλεύετε για τα όνειρα σας τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το πιστέψουμε πολύ ❤️💪 #survivor2018#loveyouall», ανέφερε συγκεκριμένα η Κατερίνα Δαλάκα.

Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσω τα συναισθήματα που ενιωσα απο κοντά τις τελευταίες τρεις μέρες , θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα απο την καρδιά μου για την στήριξη και την αγαπη που μου δώσατε σας αγαπω .Αυτο το όμορφο ταξίδι έκλεισε με όμορφες αναμνήσεις και ενα μεγάλο χαμόγελο , να έχετε όλοι την υγεία σας και να παλεύετε για τα όνειρα σας τίποτα δεν ειναι ακατόρθωτο αν το πιστέψουμε πολυ ❤️💪 #survivor2018#loveyouall

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Dalaka (@katerina_dalaka) στις

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!