Η Φαίη Σκορδά επέστρεψε διαφορετική κι έκανε μια… άλλη έναρξη

Φαίη Σκορδά

Νέο πλατό, νέα σκηνοθετική ματιά, "νέα" παρουσιάστρια...

Ακολουθήσαμε τα βήματα της Φαίης Σκορδά σε ένα εντελώς διαφορετικό πλατό μίνιμαλ αισθητικής -με φρέσκια σκηνοθετική ματιά- και όταν μπήκαν ένα ένα όλα τα… κομμάτια του παζλ στο τραπέζι του Πρωινό, η παρουσιάστρια έδωσε στο σύνθημα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

«Καλημέρα σε όλους! Καλώς ορίσατε! Καλή σεζόν να έχουμε! Να μπορούσα να έρθω τώρα να μου κάνετε πρώτα εσείς μια μεγάλη αγκαλιά εκεί που κάθεστε αγαπημένα μου κορίτσια και να σας δώσω ένα ζεστό φιλί. Μου λείψατε πολύ! Υπάρχει το άγχος, αλλά υπάρχει και μεγάλη χαρά φέτος. Είναι 15 χρόνια που είμαστε μαζί και λέμε καλημέρα και κάθε χρονιά είναι διαφορετική, γιατί και οι συνθήκες στη ζωή μας είναι διαφορετικές κι επηρεάζουν και πώς είμαστε στο γυαλί. Φέτος βλέπω τα πράγματα πιο αισιόδοξα, πιο χαρούμενα…» είπε η πανέμορφη, ανανεωμένη, χαρούμενη, απελευθερωμένη από τα περιττά Φαίη Σκορδά, λίγο πριν υποδεχτεί τους συνεργάτες της.

Η Λίτσα Πατέρα, ο Βασίλης Καλλίδης ο Δημήτρης Μακρυνιώτης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Άρης Καβατζίκης είναι φέτος στην πρωινή παρέα.

Ποια θα είναι η πρώτη καλεσμένη της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό;