Η Ξανθή Τζερεφού ξεκαθαρίζει: «Δεν έχω χάσει γραμμάριο! Συνεχίζω να είμαι…»

Ξανθή Τζερεφού

Η πρώην παίκτρια του GNTM απαντά στις φήμες που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα.

Φήμες τις προηγούμενες ημέρες ήθελαν να έχει γίνει πρόταση στην Ξανθή Τζερεφού από μια συγκεκριμένη εταιρεία ρούχων να περπατήσει στην πασαρέλα του MadWalk, αλλά εκείνη είπε «όχι» διότι έχει χάσει κάποια κιλά. Η Ξανθή Τζερεφού ξεκαθαρίζει πως δεν της έγινε ποτέ πρόταση για το MadWalk και πως δεν έχει χάσει ούτε γραμμάριο, εξάλλου αυτό δεν επιτρέπεται από το πρακτορείο μοντέλων στο οποίο έχει συμβόλαιο.

«Δεν συνέβη ποτέ αυτό. Στα MadWalk δεν μου έγινε πρόταση να περπατήσω ποτέ, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που μιλάμε. Δεν ξέρω για πιο λόγο βγήκε αυτό, αλλά είναι κάτι εντελώς μονόπλευρο. Αρχικά, δεν έχω χάσει γραμμάριο. Όταν νιώθεις καλά με τον εαυτό σου, δεν έχεις την ανάγκη να κάνεις κάποια αλλαγή πάνω σου. Οπότε, είμαι η ίδια. Συνεχίζω να είμαι στα 72 κιλά.

Εγώ το ξεκίνησα μέσω του GNTM το plus size modeling, τα curvy κορίτσια και εγώ θα το συνεχίσω. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε συμβόλαιο με πρακτορεία τα οποία βασίζονται στα measurements τα δικά μας και δεν μας επιτρέπουν και οι ίδιοι να χάσουμε βάρος. Οπότε, δεν θα με συνέφερε να κάνω κάτι τέτοιο. Από τη στιγμή που είμαι οκ με αυτό που είμαι και έχω και την αυτοπεποίθηση μου, δεν πάνε να λένε!

Μακάρι να είμαι και εγώ στο MadWalk, να με καλέσει κάποιος να περπατήσω, γιατί ως τώρα όχι και να δω και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και να τα πούμε και από κοντά. Εμένα η Βίκυ Καγια με βοήθησε στο να βρω πρακτορείο, οπότε ήταν δίπλα μου και την ευχαριστώ πάρα πολύ. Είναι ένας άνθρωπος που τη θαυμάζω πάρα πολλά χρόνια γιατί την παρακολουθώ και της οφείλω πολλά.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!