Σασμός: Ποια πρωταγωνίστρια της σειράς παντρεύεται τον αγαπημένο της;

Σασμός

Όπως αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός, ο πολιτικός γάμος θα γίνει την Παρασκευή 26/4, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε η Βέρα Μακρομαρίδου. Την ηθοποιό, που έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά του Alpha «Σασμός», συνάντησε η ρεπόρτερ Μένια Κούκου, ρωτώντας τη για τον πολιτικό γάμο με τον σύντροφό της και επίσης ηθοποιό, Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου.

Όπως αποκάλυψε η Βέρα Μακρομαρίδου, οι δυο τους γνωρίστηκαν σε θεατρική παράσταση στην οποία συμμετείχαν το 2020 και ο πολιτικός τους γάμος πρόκειται να τελεστεί αύριο, Παρασκευή 26/4 στην Καισαριανή, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την ακριβή ώρα. Η ίδια γιόρτασε με φίλες της το bachellorette party τις προηγούμενες ημέρες στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Άννα Βίσση.

«Θα είναι πολύ κλειστό και μικρό πραγματάκι αυτός ο πολιτικός γάμος. Στην Καισαριανή. Δεν λέω τι ώρα θα γίνει. Θα γιορτάσουμε ξανά το καλοκαίρι κάτι λίγο πιο ανοιχτό σε ένα beach bar με τους φίλους μας», δηλώνει χαρακτηριστικά η ηθοποιός του «Σασμού».

«Περάσαμε πολύ ωραία με τις φίλες μου στην Άννα Βίσση. Ο γαμπρός δεν έκανε μπάτσελορ, γιατί είχε παραστάσεις Τετάρτη με Κυριακή και δεν έλεγε να πάει Δευτέρα να γιορτάσει… Θα το κάνει το μπάτσελορ πριν γίνει το καλοκαιρινό πάρτι», ανέφερε σε άλλο σημείο η Βέρα Μακρομαρίδου.