Survivor All Star: «Η Δαλάκα είναι φίλη με τον Ατζούν κάτι ξέρει παραπάνω…»

Κατερίνα Δαλάκα

"Nα πάρουν και εμάς τηλέφωνο που πήγαμε στο αντίπαλο κανάλι"

Για την επιστροφή του ριάλιτι επιβίωσης, Survivor σε μια… all star εκδοχή μίλησαν δύο πρόσωπα από τον πρώτο επιτυχημένο κύκλο στην κάμερα του «Ευτυχείτε». Ο λόγος για τον Κώστα Κοκκινάκη και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

«Η Κατερίνα Δαλάκα αφού είναι φίλη με τον Ατζούν μάλλον κάτι ξέρει παραπάνω από εμάς» ανέφερε, χαρακτηριστικά, με χαμόγελο ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

«Εξαρτάται από το ποιοι θα πηγαίναμε» απάντησε ο «μισθοφόρος» του πρώτου Survivor στο ενδεχόμενο να τον δούμε στην all star εκδοχή με τον Κώστα Κοκκινάκη να προσθέτει, με χιούμορ, πως «όλα έχον την τιμή τους».

«Καλό θα ήταν να μπουν οι ίδιοι παίκτες με τις ίδιες ομάδες όπως ήμασταν στο πρώτο. Δεν θυμάμαι κανένα δυνατό από το δεύτερο» συμπλήρωσαν οι πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

«Όπως έλεγαν, κανένας δεν είναι το Survivor. Όλοι μαζί το δημιουργήσαμε. Κανείς δεν είναι αυτόνομος. Από κει και πέρα και με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και χωρίς μια χαρά θα είναι» πρόσθεσε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

«Άμα είναι να γίνει το Survivor All Star, όμως, να μας πάρουν και εμάς τηλέφωνο που πήγαμε στο αντίπαλο κανάλι. Μη μας ξεχάσουν» πρόσθεσε ο «μισθοφόρος».