Survivor: Απόψε ο ημιτελικός! Ποιοι θα περάσουν στον μεγάλο τελικό;

Survivor

Η καρδιά του Survivor χτυπάει απόψε δυνατά στο Γαλάτσι!

Βρισκόμαστε μια ανάσα από την ολοκλήρωση του φετινού Survivor! Σχεδόν έξι μήνες μετά την πρεμιέρα και το συγκεκριμένο “ταξίδι” φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του. Η αρχή του… τέλους θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ στο Γαλάτσι, με την διεξαγωγή του ημιτελικού, ενώ η αυλαία θα πέσει την Παρασκευή με την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

Σχεδόν σαν χθες φαίνεται που ο Ντάνος με τον Μάριο έπαιρναν την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό και απόψε το βράδυ θα ζωντανέψουν ξανά αυτές οι μνήμες. Ηλίας Γκότσης, Μελίνα Μεταξά και Κατερίνα Δαλάκα θα βρεθούν στο Άλσος Γαλατσίου, όπου θα περιμένουν να ακούσουν την ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού. Η αποψινή βραδιά αναμένεται να είναι μεγάλη!

[dfp_ads id=236982]

Σήμερα το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν τον ημιτελικό του Survivor. Με την έναρξη του επεισοδίου θα γίνει και η έναρξη της ψηφοφορίας μεταξύ των τριών υποψηφίων.  Στο πλατό θα βρίσκονται όλοι οι παίκτες προκειμένου να μιλήσουν για την πορεία τους στο παιχνίδι, θα προβληθούν βίντεο που δεν έχει δει το τηλεοπτικό κοινό μέχρι τώρα και η συζήτηση θα επικεντρωθεί στους τρεις παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν στον ημιτελικό. Λίγο πριν το τέλος του επεισοδίου, ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει το αποτέλεσμα.

Ποιοι είναι οι δύο παίκτες που θα περάσουν στον αυριανό μεγάλο τελικό και θα διεκδικήσουν το έπαθλο των 100.000 ευρώ; Η αγωνία κορυφώνεται στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, αφού μία μέρα μόνο απέμεινε για τη λήξη του παιχνιδιού, που κατάφερε να μονοπωλήσει για έξι μήνες το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!