Έκανε δοκιμαστικό για τις Άγριες Μέλισσες, την πήραν στη Γυναίκα Χωρίς Όνομα και… είναι και στα δύο

Εριέττα Μανούρη

Όσα δηλώνει η ηθοποιός Εριέττα Μανούρη!

Η Εριέττα Μανούρη μίλησε στην κάμερα των Κου Κου και την δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου με αφορμή την επιτυχημένη πορεία του σίριαλ, «Γυναίκα χωρίς όνομα» στο καθημερινό πρόγραμμα του ANT1. Η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, για το γεγονός πως ενώ έκανε δοκιμαστικό για τις «Άγριες Μέλισσες» και τον ρόλο της Δρόσως, τελικά την είδαμε… απρόσμενα στο ρόλο της Βαλεντίνης!

«Είχα δεχθεί το καλοκαίρι ένα τηλεφώνημα για να μου πουν πως θα γίνει μια σειρά εποχής και θα ήθελαν να πάω για ένα κάστινγκ. Πήγα και έκανα κάστινγκ για τον ρόλο της Δρόσως χωρίς όμως να έχω κάποιο νέο στη συνέχεια. Δέχομαι ένα τηλεφώνημα, από τη «Γυναίκα χωρίς όνομα», όπου έψαχναν έναν βασικό ρόλο για τη νέα χρονιά – είχαν δει το βίντεο από τις Άγριες Μέλισσες – και έκλεισα εκεί» σημείωσε χαρακτηριστικά η Εριέττα Μανούρη.

«Αφού είχα κλείσει, λοιπόν, κάπως τη συνεργασία, με ξαναπαίρνουν από τις Άγριες Μέλισσες και η καρδιά μου χτύπησε καιαναρωτήθηκα «τώρα τι κάνω»… Μου είπαν για έναν άλλον ρόλο, αυτόν της Βαλεντίνης και αμέσως είπα ότι το να κάνω και τα δύο θα ήταν ιδανικό. Έκανα γυρίσματα τόσους μήνες για τη «Γυναίκα χωρίς όνομα» και ξαφνικά με τέσσερα επεισόδια της Βαλεντίνης έγινε ένα τεράστιο μπαμ» πρόσθεσε, επίσης, η νεαρή πρωταγωνίστρια!

Επίσης, η Εριέττα Μανούρη θα συμμετέχει στη νέα παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου με τον τίτλο «Φεγγάρι από χαρτί».