Η Ντορέττα Παπαδημητρίου απαντά για τους Αγίους Ισιδώρους και τον Ντάνο

Ντορέττα Παπαδημητρίου

"Είναι το ησυχαστήριο μου"

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου με αφορμή την αυλαία της σειράς «Κρατάς Μυστικό». Η όμορφη ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε στην Ελένη Μουστάκη πως ολοκληρώνεται «μια πολύ ωραία δουλειά που χαίρομαι πολύ που ήμουν μέρος της».

Ποιο θα είναι, όμως, το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της Ντορέττας Παπαδημητρίου; Θα ήθελε ιδανικά να βρεθεί εκ νέου σε κάποιο σίριαλ ή στην παρουσίαση μιας νέας εκπομπής;

«Δεν κλείνω προς τα κάπου, να πω την αλήθεια. Έχει να κάνει με τις προτάσεις. Εάν μου γίνει δηλαδή μια ωραία πρόταση για σίριαλ, θα σκεφτώ αυτό, εάν μου γίνει μια ωραία πρόταση για εκπομπή που θεωρώ ότι μου ταιριάζει και μπορώ να την παρουσιάσω, επίσης. Έχει να κάνει το τι θα μου προταθεί κάθε φορά. Την αγαπώ την παρουσίαση, μου αρέσει και από όταν την επιχείρησα για πρώτη φορά είδα πως είναι κάτι το οποίο με ευχαριστεί, με διασκεδάζει και είμαι ο εαυτός μου. Δεν αισθάνομαι πως είναι ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει» σημείωσε χαρακτηριστικά η γοητευτική ηθοποιός.

Όσον αφορά, δε, στο πολυσυζητημένο δημοσίευμα πως βρέθηκε στους Αγίους Ισιδώρους μαζί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, η Ντορέττα Παπαδημητρίου θέλησε να απαντήσει πως «πηγαίνω πολύ συχνά στους Αγίους Ισιδώρους. Είναι ένα μέρος το οποίο με ησυχάζει, με ηρεμεί και όλοι οι άνθρωποι του ναού είναι εξαιρετικοί.

«Είναι το ησυχαστήριο μου» κατέληξε, με χαμόγελο