Η Σεμίνα από το MasterChef αποκάλυψε τον σοβαρό λόγο της αποχώρησης της

MasterChef

Τι είπε η νεαρή διαγωνιζόμενη του ριάλιτι μαγειρικής;

Στη Φωλιά των Κου Κου βρέθηκε, το πρωί της Τρίτης, η Σεμίνα Κατσίβα από το MasterChef. Η παίκτρια που αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς στο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής, που προβλήθηκε λίγες ώρες νωρίτερα, σημειώνοντας προς τους κριτές «έχω ένα προσωπικό σοβαρό πρόβλημα και θα πρέπει να αποχωρήσω”.

«Όλα είναι καλύτερα τώρα και θα τα φτιάξουμε στην πορεία» σημείωσε, αρχικά, με χαμόγελο η πρώην διαγωνιζόμενη του MasterChef. «Δεν σημαίνει πως ήταν σημαντικότερο από το MasterChef αυτό που μου είπα. Απλά ήταν κάτι το οποίο έπρεπε να λυθεί. Δεν έπαιρνε παράταση οπότε αναγκαστικά θα έπρεπε να βάλουμε το MasterChef στο πλάι» πρόσθεσε η χαμογελαστή Σεμίνα.

Από μικρή έβλεπα ζαχαροπλαστείο, όπου ήταν στολισμένο με χριστουγεννιάτικα και έλεγα στη μαμά μου πως ήθελα να έχω ένα τέτοιο! Πρώτη, δευτέρα δημοτικού θα ήμουν. Ήμουν και παχουλό μικρό, δεν με άφηνε η μαμά να μαγειρεύω στο σπίτι και τα κέικ τα έκρυβα στην ντουλάπα! Μαγείρευα συνέχεια, όμως, από πολύ μωρό» πρόσθεσε, επίσης, η πρώην διαγωνιζόμενη του MasterChef.

Όσον αφορά τα φαβορί του ριάλιτι μαγειρικής, η Σεμίνα Κατσιβά απάντησε πως «χωρίς να έχω δει ακόμα τα επεισόδια, από την πρώτη μέρα που πήγα να μαγειρέψω, ο παίκτης που ξεχώρησα ήταν ο Δημοσθένης. Θεωρώ πως αυτός είναι πάρα πολύ καλός τόσο σαν μάγειρας όσο και σαν παιδί».

Η νεαρή σεφ μίλησε για τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μαγειρικής, τον γάμο σε ηλικία 21 ετών αλλά και την αντίρρηση σε αυτόν των γονιών της.