Ο Λευτέρης Βαζαίος δεν ξέρει αν ο Ματθαίος Γιαννούλης ήταν ποτέ φίλος του

Λευτέρης Βαζαίος

"Δεν θα κινηθώ νομικά εναντίον του γιατί δεν πωλούνται τα αισθήματα για του κόσμου όλα τα χρήματα"

Στην κάμερα του Μεσημέρι YES και την Μαρία Βλάχου παραχώρησε συνέντευξη ο Λευτέρης Βαζαίος. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στη συνεργασία με τον Ματθαίο Γιαννούλη, στο πρόβλημα που αντιμετώπισε με το αλκοόλ αλλά και τον επερχόμενο γάμο με την σύντροφο του.

«Όταν αντιμετώπιζα πρόβλημα με το αλκοόλ ήταν δίπλα μου η σύντροφος μου και εκεί φάνηκε η αξία της σχέσης μας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Βαζαίος προσθέτοντας με χαμόγελο πως σήμερα δεν πίνει κανένα ποτηράκι.

Όταν η δημοσιογράφος του OPEN ρώτησε τον τραγουδιστή για τον πρώην συνεργάτη του, Ματθαίο Γιαννούλη και κατά πόσο ήταν φίλος του, ο Λευτέρης Βαζαίος απάντησε λιτά «δεν ξέρω αν ήταν φίλος μου. Ήταν ένας συνεργάτης που είχαμε μια πολύ καλή χημεία, πούλησε και άλλαξε την ιστορία του νησιώτικου τραγουδιού πρωταγωνιστώντας σε μεγάλα μαγαζιά. Τώρα για φίλος μου, δεν ξέρω… Έχω γράψει ένα τραγούδι με τίτλο «Ούτε καλημέρα» και ότι λέω το εννοώ! Έχει κάνει προσπάθειες μέσω τρίτων αλλά και αυτό δεν είναι αντρίκιο. Να βάζεις εταιρείες και άλλους κοινούς γνωσούς να με προσεγγίζουν. Και πάλι όμως, να ερχόταν αντρίκια και παντελονάτα, να μου πει να συνεργαστούμε είναι πάρα πολλοί οι όροι που θα έβαζα».

«Να είμαστε πιο αληθινοί με τον κόσμο. Όπως είμαι εγώ. Αν αυτό μπορεί να γίνει, συνεργαζόμαστε. Έχω δώσει τραγούδι σε ένα παιδί στην Πάρο και ξαφνικά ακούω ακριβώς την ίδια μελωδία με… μουσική του Ματθαίου Γιαννούλη! Είναι ακριβώς το ίδιο αλλά δεν θα κινηθώ νομικά. Δεν θα το κάνω γιατί δεν πωλούνται τα αισθήματα για του κόσμου όλα τα χρήματα. Αυτό» πρόσθεσε με νόημα ο τραγουδιστής.

Τέλος, ο Λευτέρης Βαζαίος παραδέχθηκε πως σύντομα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του ενώ θέλει να αποκτήσει και άλλο παιδάκι!