Όταν ο Νικηφόρος δεν είχε αντιληφθεί πως θαυμάστριες ψιθύριζαν για… τον Σάκη Ρουβά

Νικηφόρος

"Δεν θα έκανα ποτέ σχέση με τραγουδίστρια"

Στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» μίλησε ο Νικηφόρος. Ο νεαρός τραγουδιστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην περίοδο της καραντίνας και των live στα social media ενώ εξέφρασε τη διάθεση να μην γράφει ο ίδιος κομμάτια το τελευταίο διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νικηφόρος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν έγραψα κάποιο τραγούδι μέσα στην καραντίνα. Γενικότερα δεν γράφω τα τελευταία χρόνια, δεν έχω ανάγκη για δημιουργία, δεν έχω ανάγκη για έκφραση μάλλον. Ευτυχώς έχω συνεργάτες που μάλλον ζουν πιο έντονα από μένα και καταφέρνουν και γράφουν ωραία πράγματα».

«Δεν θα έκανα ποτέ σχέση με τραγουδίστρια. Γενικά με ανθρώπους του χώρου το αποφεύγω γιατί κουβαλάω εγώ την τρέλα μου, δεν αντέχεται να κουβαλήσω και του άλλου. Θέλω μια ισορροπία» συμπλήρωσε, με ειλικρίνεια, ο Νικηφόρος.

Όσον αφορά το πιο ακραίο περιστατικό που έχει βιώσει με θαυμάστριες, το πιο παράξενο ομολογουμένως, ο Νικηφόρος τόνισε: «Έχω τελειώσει το Χ-Factor και έχει κυκλοφορήσει το πρώτο μου τραγούδι, το «Υποσχέσου». Πηγαίνω στο αεροδρόμιο για να ταξιδέψω. Όπως περνούσα από το σημείο που είναι οι κοπέλες στα αρώματα ακούω ψιθύρους και λέω, «εντάξει τώρα την κάναμε! Έχουμε γίνει». Και εκεί που θέλω να το νιώσω, κοιτάζω αριστερά μου και είναι ο Σάκης Ρουβάς με τον οποίο απλά συνταξιδεύαμε»!

Μια διαφορετική συνέντευξη από τον Νικηφόρο στην μετά καραντίνα εποχή…