Παπαργυρόπουλος – Σπυροπούλου όπως… γαμπρός με νύφη στον ημιτελικό του Survivor!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Πήραν φωτιά τα σχόλια στις φωτογραφίες τους!

Νάσος Παπαργυρόπουλος και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν από την πρώτη στιγμή πολύ κοντά στο παιχνίδι του Survivor και φήμες τους ήθελαν να έχουν κάτι παραπάνω από μια όμορφη φιλία. Ωστόσο, αργότερα, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος είχε ξεκαθαρίσει σε συνέντευξη του στο DownTown: «Την Κωνσταντίνα την ήξερα και πριν από το παιχνίδι. Δεν υπήρξε ποτέ ανάμεσά μας κάτι ερωτικό. Ούτε πριν ούτε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είμαστε φίλοι».

[dfp_ads id=236982]

Μια ωραία σύμπτωση όμως στον ημιτελικό του Survivor έγινε αφορμή για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να διακωμωδήσει και τα όσα ειπώθηκαν όσο οι δυο τους ήταν στο παιχνίδι, αλλά και την ταιριαστή αμφίεση τους. Ήταν τέτοιες οι ενδυματολογικές επιλογές τους που οι δυο τους έμοιαζαν μάλλον να πηγαίνουν στην εκκλησία για να ανταλλάξουν όρκους αγάπης παρά στο Άλσος Βεϊκου κάτι που έκανε την Κωνσταντίνα να ευχηθεί και στα δικά μας!

«Και στα δικά σας οι ελεύθεροι 💍🤵🏼👰🏼💐🙈😂» έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, λαμπερή μέσα στο λευκό αποκαλυπτικό της φόρεμα στο πλευρό του Νάσου Παπαργυρόπουλου.

Και στα δικά σας οι ελεύθεροι 💍🤵🏼👰🏼💐🙈😂

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!