Νίκος Διαμανταρίδης: Πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα;

Νίκος Διαμανταρίδης

"Έχω να δω μικρόφωνο από τον Μάιο του 2011. Μου λείπε η τηλεόραση".

Ο Νίκος Διαμανταρίδης είναι ένα πρόσωπο που έχει συνδεθεί με το Mega. Για πολλά χρόνια έλεγε τον καιρό τα Σαββατοκύριακα. Από το 2011 δεν τον ξαναείδαμε στο δελτίο. Σήμερα, ο ίδιος είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μιλά για όλα στο Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Έχω να δω μικρόφωνο από τον Μάιο του 2011. Μου λείπε η τηλεόραση. Ήταν για μένα ένα ταξίδι 22 ετών, πανέμορφο, γεμάτο εκπλήξεις και πολύ σασπένς. Το ευχαριστήθηκα πολύ, αλλά κάποια στιγμή αυτό το ταξίδι τελείωσε. Το 1989 μπήκα στο Mega στη ροή διαφήμισης. Σιγά σιγά μπήκα στο γραφείο τύπου. Το 1991 παρουσίαζα το πρόγραμμα του σταθμού και το 1992 κάναμε το Κοκτέιλ. Το 1995 σταμάτησα για μια τριετία από το Mega. Έγιναν κάποιες αλλαγές και ήμουν κι εγώ μέσα σε αυτές», αναφέρει ο Νίκος Διαμανταρίδης.

«Το 1998 που διορίστηκα μόνιμος καθηγητής στο Γαλαξείδι, με πήρε τηλέφωνο ο Νίκος Χατζηνικολάου και μου είπε «θέλω να κάνεις τον καιρό». Από το 1998 έως το 2011 έλεγα τον καιρό τα Σαββατοκύριακα στο Mega. Επάγγελμα δημόσιος υπάλληλος πια», κατέληξε ο Νίκος Διαμανταρίδης.