Αντίκες και κάθε είδους συλλεκτικά αντικείμενα στα Χανιά από τις «Αντίκες Βρεττός»

αντίκες-και-κάθε-είδους-συλλεκτικά-αν-1051240

Η επιχείρηση «Αντίκες Βρεττός» λειτουργεί στα Χανιά από το 1957 και ασχολείται με τις αντίκες και παντός είδους συλλεκτικά αντικείμενα.

Ο Δημήτρης Βρεττός, ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ασχολήθηκε με τις αντίκες γιατί υπάρχει και υπήρχε μεγάλη λατρεία και μεράκι για τα παλιά πράγματα μέσα στην οικογένεια από πάππου προς πάππου. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος γιατί οι «Αντίκες Βρεττός» έχουν αντέξει στο χρόνο!

Μετά από τόσα πολλά χρόνια εμπειρίας η επιχείρηση προσφέρει στους λάτρεις του παλιού και όχι μόνο, αυθεντικά παλιά αντικείμενα προσεγμένα με μεράκι, σε προσιτές τιμές για κάθε αγοραστή.

Τα δυνατά σημεία της επιχείρησης είναι ότι υπάρχει μεγάλη και πλούσια γκάμα παλιών αντικειμένων και συλλογών που έχουν αποκτηθεί απ’ όλο τον κόσμο και φυσικά η μεγάλη εξειδίκευση και εμπειρία στο παλιό αντικείμενο.

Μελλοντικός στόχος είναι να αποκτηθούν όλο και περισσότερα παλιά και διαφορετικέ αντικείμενα με στόχο κάποια στιγμή να γίνουν ορισμένες εκθέσεις στον εσωτερικό χώρο των καταστημάτων Βρεττός για τον απλό κόσμο, για μικρούς και μεγάλους, για συλλέκτες, γιατί τα παλιά και οι αντίκες είναι και Ιστορία του Τόπου μας! Και γιατί όχι και ένα καινούργιο κατάστημα μέσα στο παλιό λιμάνι των Χανίων!

Αντίκες Βρεττός: Κισσάμου 131-133 – Τηλ. 28213 07455

 www.vrettosantiques.gr

Facebook: Αντίκες Βρεττός

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook