Αντώνης Τσουρουνάκης: Στα Χανιά υπάρχουν αθλητές της Τεχνικής Κολύμβησης που μελλοντικά μπορούν να φέρουν διακρίσεις

αντώνης-τσουρουνάκης-στα-χανιά-υπάρχ-1075361

Σταθερή αξία στον χώρο της τεχνικής κολύμβησης ο Χανιώτης αθλητής του ΝΟΧ Χανίων, Αντώνης Τσουρουνάκης, βρέθηκε στο στούντιο του Super FM 89,6 καλεσμένος στην εκπομπή της εκπαιδευτικού-φιλολόγου και ραδιοφωνικής παραγωγού, Ανδρονίκης Κοκοτσάκη.

Αφορμή για αυτή την συνέντευξη το κλείσιμο τεσσάρων χρόνων από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο 19ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης που διεξήχθη στον Βόλο.

Ο Αντώνης Τσουρουνάκης θυμάται εκείνες τις στιγμές και μάλιστα ερωτηθείς από την κυρία Κοκοτσάκη δήλωσε ότι πολύ θα ήθελε να ξαναζήσει αυτή την μοναδική στιγμή. Είναι ουσιαστικά «η επιβράβευση των κόπων σου, των πολύωρων προπονήσεων, των θυσιών που έχεις κάνει… η ωραιότερη στιγμή στην καριέρα ενός αθλητή»

Τόνισε ότι στον ΝΟΧ Χανίων υπάρχουν αθλητές στην τεχνική κολύμβηση με ταλέντο που μελλοντικά μπορούν να φέρουν διακρίσεις. Η περίοδος της καραντίνας ήταν δύσκολη και για τους κολυμβητές και για τους προπονητές ενώ δύο μήνες μετά την άρση των μέτρων οι νεαροί αθλητές του Ηλία Καλαμαρίδη έχουν βρει την φόρμα τους.

Αναφέρθηκε εξάλλου στην πολύ καλή σχέση που έχουν με τον προπονητή του, τον Ηλία Καλαμαρίδη, ο οποίος ήταν εκείνος που μαζί με την οικογένειά του τον στήριξαν στα δύσκολα και εξακολουθούν να τον στηρίζουν!

Ο πρωταθλητισμός απαιτεί πολλές θυσίες, είναι όμως εις γνώσιν σου πριν μπεις σε αυτό το κομμάτι του αθλητισμού. Δεν έχει μετανιώσει για τις θυσίες που έχει κάνει προκειμένου να φτάσει σε αυτό το υψηλό επίπεδο και έχει κερδίσει πολλά πράγματα με κυριότερο τις φιλίες που έχει δημιουργήσει.

Παρακινεί τα νέα παιδιά να ασχοληθούν με την τεχνική κολύμβηση καθώς είναι ένα άθλημα στο οποίο αναπτύσσεις μεγάλες ταχύτητες κι αυτό συναρπάζει! Η Ελλάδα βρίσκεται πολύ υψηλά στο άθλημα αυτό στον ευρωπαϊκό και παγκόσμιο χάρτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook