Αυτοί θα είναι οι παρουσιαστές για το Χανιώτικο Καρναβάλι 2020 στη Σούδα | Photos

αυτοί-θα-είναι-οι-παρουσιαστές-για-το-χ-999519

Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγαλύτερη καρναβαλική παρέλαση της πόλης, αφού την ερχόμενη Κυριακή 23 Φεβρουαρίου το Χανιώτικο καρναβάλι φτάνει στην κορύφωσή του και οι δρόμοι της Σούδας αναμένεται να γεμίσουν με μικρούς και μεγάλους καρναβαλιστές.

Η μεγάλη παρέλαση θα ξεκινήσει λίγο μετά της 3 το μεσημέρι της Κυριακής με πολλές ομάδες, εκατοντάδες συμμετέχοντες και αρκετό κόσμο να απολαμβάνει το αποκριάτικο θέαμα.

Την παρουσίαση για τη φετινή διοργάνωση αναλαμβάνουν δύο ενδιαφέροντα ονόματα της τοπικής κοινωνίας.

Αρχικά, όπως είχε ήδη ανακοινωθεί, την παρουσίαση θα αναλάβει κατά το ήμισυ η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός Αριστέα Καλογρίδη.

Στο πλάι της θα βρεθεί, ο πολύ γνωστός και αγαπημένος Χανιώτης τραγουδιστής, Μάνος Μαλαξιανάκης που για πρώτη φορά θα δοκιμαστεί στο κομμάτι της παρουσίασης.Η μεγάλη παρέλαση μπορεί να γίνεται την προτελευταία Κυριακή της Αποκριάς, όμως οι εκδηλώσεις για το Χανιώτικο Καρναβάλι δε σταματούν εδώ. Το βράδυ του Σαββάτου 29 Φεβρουαρίου, θα γίνει η καύση του βασιλιά Καρνάβαλου στο ενετικό λιμάνι Χανίων, όπου θα ολοκληρωθούν και επίσημα οι αποκριάτικες δράσεις του Δήμου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook