Χανιά | Άνοιξαν οι εγγραφές για το 4ο Chaniartoon – International Comic & Animation Festival 2020

χανιά-άνοιξαν-οι-εγγραφές-για-το-4ο-chaniartoon-in-987015

Άνοιξαν οι εγγραφές για το 4ο Chaniartoon – International Comic & Animation Festival 2020, που θα πραγματοποιηθεί 11 με 20 Σεπτέμβρη 2020, στον χώρο το ΚΑΜ (Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου), στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Κήπος» και στο Εργαστήριο Σκίτσου Χανίων.

Η έκθεση κόμικ/σκίτσου, του επιτυχημένου φεστιβάλ, που επιστρέφει για 4η χρονιά ανανεωμένο θα έχει ως φετινό θέμα το εξής : «Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις στην εξής ερώτηση «Χανιά και …;»

Οποιαδήποτε συνηθισμένη, πρωτοφανής, ακραία ή σουρεαλιστική απάντηση είναι σωστή !

Tο τελευταίο 3ήμερο του Φεστιβάλ, 18-20 Σεπτέμβρη, θα πραγματοποιηθεί το Artist Alley, όπου καλλιτέχνες θα παραβρεθούν στο φεστιβάλ με το όλο το πλούσιο υλικό τους. Οι θέσεις είναι περιορισμένες με προτεραιότητα στους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο εκθεσιακό και διαγωνιστικό τμήμα. Μέσω της ιστοσελίδας μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας.

Τέλος για πρώτη χρονιά φέτος θεσπίζονται τα βραβεία κόμικ Chaniartoon (Chaniartoon Comic Awards), στις κατηγορίες καλύτερου κόμικ, καλύτερης αυτοέκδοσης, καλύτερου ηλεκτρονικού κόμικ, καλύτερου σχεδίου, καλύτερου σεναρίου, καλύτερου εξωφύλλου.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και θα είναι ανοιχτές μέχρι την 1η του Ιούνη.

Περισσότερες πληροφορίες μέσω την ιστοσελίδας www.chaniartoonfest.gr/index.php/el/

καθώς και www.facebook.com/chaniartoon.fest

Το 4ο Chaniartoon – International Comic & Animation Festival θα πραγματοποιηθεί 11 με 20 Σεπτέμβρη 2020, στον χώρο το ΚΑΜ (Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου), στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Κήπος» και στο Εργαστήριο Σκίτσου Χανίων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook