Χανιά | Από την Παλαιόχωρα ξεκινούν οι εκδηλώσεις για το Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή

χανιά-από-την-παλαιόχωρα-ξεκινούν-οι-ε-815946

Από την Παλαιόχωρα ξεκινούν αυτή τη χρονιά οι εκδηλώσεις για το Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή.

Σε ανακοίνωση του το Τομεακό Συμβούλιο της ΚΝΕ Χανίων σημειώνει:

Το Τομεακό Συμβούλιο της ΚΝΕ Χανίων απευθύνει κάλεσµα διεκδίκησης και αγώνα σε κάθε νέο και νέα που σήµερα προβληματίζεται µε όσα αντιμετωπίζει στις σπουδές, στη δουλειά, στη ζωή του. Καλούμε την νεολαία του Νομού μας να συμμετέχει μαζικά στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ στις οποίες θέλουμε να συζητήσουμε για τον άλλο δρόμο που έχει να προτείνει το ΚΚΕ και η ΚΝΕ, για το πως μπορούμε σήμερα να ζήσουμε σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες μας, σύμφωνα με τις δυνατότητες που προκύπτουν από την ανάπτυξη της τεχνολογίας και της επιστήμης.

Στο Νομό Χανίων το ταξίδι του Φεστιβάλ ξεκινάει το ταξίδι του από την Παλαιόχωρα στις 6-7/8 ,όπου διοργανώνεται τουρνουά ποδοσφαίρου με σύνθημα: «Βάλε γκολ στο φασισμό και στο σύστημα που τον γεννά!». Θα συνεχιστούν με προφεστιβαλικές εκδηλώσεις στο λιμάνι των Καλυβών, στις 13/8 και στο Καστέλι Κισσάμου, στις 23/8.

Οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ στο Νομό Χανίων, θα κορυφωθούν στο San Salvatore στις 14-15/9 με τη συμμετοχή μεγάλων καλλιτεχνών όπως ο Παντελής Θαλασσινός και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Το πρόγραμμα του διήμερου τουρνουά στο Γήπεδο της Παλαιόχωρας θα περιλαμβάνει:

Τρίτη 6/8 έναρξη 5:30μμ

◦              ‘Α φάση αγώνων

Τετάρτη 7/8 έναρξη 5:30μμ

◦              Τελική φάση-αγώνες κατάταξης

◦              Παρουσίαση project των μαθητών του Γυμνασίου-Λυκείου Παλαιόχωρας με τίτλο: “ Η ιστορία του τόπου μας – οι αγώνες του λαού μας ενάντια στο φασισμό”.

◦              Προβολή της ταινίας το Τελευταίο σημείωμα.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook