Χανιά | Διανομή τροφίμων από την Περιφέρεια Κρήτης – Δείτε πότε θα γίνει

χανιά-διανομή-τροφίμων-από-την-περιφέ-1075785

Σε διανομή τροφίμων στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων θα προχωρήσει η Περιφέρεια Κρήτης τη Δευτέρα 27 Ιουλίου.

Η Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει τους πολίτες δικαιούχους του ΤΕΒΑ ότι στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Αποκεντρωμένες Προμήθειες Τροφίμων και Βασικής Υλικής Συνδρομής, Διοικητικές Δαπάνες και Παροχή Συνοδευτικώ Μέτρων 2018-2019 – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΜΙS 5029840», θα πραγματοποιηθεί διανομή ειδών παντοπωλείου (αλεύρι, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, ζυμαρικά, παξιμάδια, ρύζι, φακές, φασόλια) στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ στα Χανιά στις 27 Ιουλίου.

Τα τρόφιμα θα διανεμηθούν από τους συμπραττόμενους φορείς της Κοινωνικής Συμπράξης Περιφέρειας Κρήτης στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ μετά την παραλαβή τους από τον Επικεφαλής της Σύμπραξης και οι συμπραττόμενοι φορείς υποχρεούνται να ενημερώσουν με μήνυμα όλους τους δικαιούχους για την διάθεση των προϊόντων.

Τυχόν ποσότητες που δεν παραληφθούν από τους ωφελουμένους θα επαναδιανεμηθούν σε ωφελούμενους δικαιούχους. Κατά την διαδικασία των διανομών στα σημεία διανομής ενημερώνουμε τους πολίτες ότι θα τηρούνται όλα τα μέτρα και οι ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορονοιού (COVID-19).

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook