Χανιά | Επισημάνθηκαν οι παρεμβάσεις που χρειάζονται για το έργο της διευθέτησης ποταμού Ταυρωνίτη

χανιά-επισημάνθηκαν-οι-παρεμβάσεις-π-1049856

Αυτοψία στον ποταμό Ταυρωνίτη πραγματοποιήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ Νικόλαο Καλογερή, το Δήμαρχο Πλατανιά κ Ιωάννη Μαλανδράκη, την Διευθύντρια Τεχνικών Έργων κ Δοξάκη Ελένη , την Προϊστάμενη του Τμήματος της Δ/νσης Περιβάλλοντος κ Καλαϊτζάκη Ειρήνη,  τον Αντιδήμαρχο της ΔΕ Βουκολιών κ Γεώργιο Καλαϊτζάκη, τον Αντιδήμαρχο της ΔΕ Πλατανιά κ Ιωάννη Σταματάκη, καθώς και εκπροσώπους του αναδόχου του έργου.

Κατά τη διάρκεια της αυτοψίας , σε όλο το μήκος του ποταμού Ταυρωνίτη, δόθηκε η ευκαιρία να επισημανθούν όλες οι παρεμβάσεις που πρέπει να πραγματοποιηθούν στα πλαίσια του έργου, καθώς και η δημιουργία  του παραποτάμιου δρόμου όπως έχει ζητηθεί από το Δήμο Πλατανιά.

Το έργο είναι προϋπολογισμού  δαπάνης 10.000.00,00€,  όλες οι σχετικές μελέτες και  εγκρίσεις καθώς και ο φάκελος του έργου είχαν εκπονηθεί από το Δήμο Πλατανιά και είχαν παραδοθεί στην Περιφέρεια Κρήτης, στον Περιφερειάρχη κ.Σταύρο Αρναουτάκη , η οποία τον ενέταξε στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ.

Η έναρξη υλοποίησης του έργου, θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες.

Zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Επισημάνθηκαν οι παρεμβάσεις που χρειάζονται για το έργο της διευθέτησης ποταμού Ταυρωνίτη

  1. Η αυτοψία μου αρέσει, 50 μέτρα από τα αυτοκίνητα . Άσε δε που 4 άνθρωποι 4 αυτοκίνητα, τα δυο κρατικά. Η επιτομή της οικονομίας και της ταπεινότητας. Βλέπετε φέτος τα ξενοδοχεία δεν δουλεύουν και είπαν οι ταγοί μας να ασχοληθούν και με τον ποταμό Ταυρωνιτη. Τρία χρόνια μετά τις καταστροφές ένα βολιταράκι με τις κάμερες δεν βλαφτει, να δούμε αν θα φτάσουν τα λεφτά και κάτω από τσι Βουκολιες ή θα εξατμιστούν μέχρι εκειδά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook