Χανιά | Ερωτήσεις από τους «Ποδηλάτρεις» για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Χώρα

χανιά-ερωτήσεις-από-τους-ποδηλάτρει-849086

Σειρά ερωτημάτων, αναφορικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν στη Νέα Χώρα, θέτουν με ανακοίνωση τους οι «Ποδηλάτρεις».

Τι ακριβώς σημειώνουν και οι ερωτήσεις προς τους αρμόδιους:

«Μας φαίνεται γελοίο να γίνονται τόσες συζητήσεις, τόσοι αντίλογοι μεταξύ δημοτικών συμβούλων για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Νέα Χώρα για να ληφθεί απόφαση κοτζάμ δημοτικού συμβουλίου και μετά όπως μαθαίνουμε από δημοσιεύματα του Τύπου να μην μπορεί να εφαρμοστεί για μήνες μέχρι να εκδοθεί το σχετικό ΦΕΚ. Οποία σπατάλη χρόνου και φαιάς ουσίας! Οποία κοροϊδία για τους κατοίκους!

Στο μεταξύ κάποιοι νομίζουν ότι το ΔΣ ψήφισε να γίνει η παραλιακή ζώνη αποκλειστικής κυκλοφορίας και στάθμευσης «γαϊδάρων»! Λες και πρέπει να υπάρχει κανονιστική απόφαση για να καταλάβει κανείς πού δεν πρέπει να παρκάρεις και πού εμποδίζεις!

Ακόμα κι όταν εκδοθεί το ΦΕΚ εμείς απορούμε:

  1. Πώς θα ελέγχεται η διέλευση των ΙΧ μόνο των μόνιμων κατοίκων;
  2. Πώς θα εφαρμόζεται η προτεραιότητα χρήσης των ποδηλατών (ένεκα cycle street) και πως θα ελέγχεται η μέγιστη ταχύτητα των 30;
  3. Στο διάστημα 7 με 11 που θα επιτρέπεται η τροφοδοσία πού θα παρκάρουν τα φορτηγά, πού θα γίνεται η κίνηση, πού θα περιπατάει ο κόσμος και πού θα χορεύουν τα τραπεζοκαθισματα;

Απλές ερωτήσεις υποψιασμένων ποδηλατών.

Θα επανέλθουμε με δράσεις εμπέδωσης των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων…»

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook