Χανιά | Η υποδοχή στην Παλαιόχωρα της Τιμίας Κάρας του Οσίου Δαυίδ

χανιά-η-υποδοχή-στην-παλαιόχωρα-της-τι-999236

Το απόγευμα της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου 2020 στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Παλαιόχωρα, έγινε η υποδοχή με τις δέουσες θρησκευτικές τιμές του αγίου λειψάνου του Οσίου Δαυίδ, ώστε η Tίμια Kάρα του Οσίου να τεθεί σε προσκύνημα από τους πιστούς.

Το λείψανο συνόδευσε, ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Οσίου Δαυίδ, Γέροντας Γαβριήλ, τον οποίο υποδέχτηκαν στην Παλαιόχωρα, σύσσωμη η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου, πρωτοστατούντος του Μητροπολίτη της, κ.κ. Αμφιλοχίου, παρουσία του Δημάρχου Καντάνου-Σελίνου Αντωνίου Περράκη, της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σταματίας Σταυρίδου-Βλησίδη, Δημοτικών Συμβούλων και πλήθος κόσμου.

Η επίσημη υποδοχή έγινε λίγα λεπτά μετά τις 5.00 μ.μ, ενώ μετά τον αρχιερατικό εσπερινό που τελέστηκε, ακολούθησε ομιλία του Παν. Καθηγουμένου της Ι. Μονής Οσίου Δαυίδ, Γέροντος Γαβριήλ, με θέμα τη ζωή του Οσίου Δαυίδ και του Οσίου γέροντος Ιακώβου που υπήρξε για πολλά χρόνια χαρισματικός ηγούμενος της Ιεράς Μονής που βρίσκεται στις Ροβιές της Βόρειας Εύβοιας.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook