Χανιά | Καταπλάκωσε αυτοκίνητα το τείχος που έπεσε στον Επιπρομαχώνα του Αγίου Δημητρίου | Photos

χανιά-καταπλάκωσε-αυτοκίνητα-το-τείχ-820152

Νέα κατάρρευση μεγάλου τμήματος του Επιπρομαχώνα του Αγίου Δημητρίου, σημειώθηκε τις νυχτερινές ώρες.

Η κατάρρευση προκάλεσε ζημιές σε αυτοκίνητα τα οποία είχαν σταθμεύσει στο συγκεκριμένο σημείο της κατολίσθησης, ενώ ως εκ θαύματος δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός αφού παρότι το σημείο είχε αποκλειστεί από την κυκλοφορία, οχήματα και πεζοί περνούσαν κανονικά ως φαίνεται.

Η νέα κατάρρευση ουσιαστικά αποτελεί συνέχεια μικρότερης που έγινε πριν μερικές ημέρες.

Ωστόσο, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων του Δήμου Χανίων Γιώργος Ξανθουδάκης, τόνισε ότι παρότι οι μελέτες για την συντήρηση του τοίχους είχαν μεταβιβαστεί στο Υπουργείο Πολιτισμού, το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο καθυστέρησε σημαντικά την παρέμβαση, με τα αποτελέσματα να είναι εμφανή.

Το φως της μέρας αποκάλυψε το μέγεθος των καταστροφών στον Επιπρομαχώνα αλλά και στα αυτοκίνητα που καταπλακώθηκαν από πέτρες και χώματα:

Το πρόβλημα πάντως με την κατάρρευση τμημάτων του Επιπρομαχώνα ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια (δείτε εδώ), όταν και σημειώθηκε το πρώτο μεγάλο περιστατικό αναδεικνύοντας το πρόβλημα.

Zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Καταπλάκωσε αυτοκίνητα το τείχος που έπεσε στον Επιπρομαχώνα του Αγίου Δημητρίου | Photos

  1. Γιατί δεν είχαν κλείσει τον δρόμο?ποιος ο υπεύθυνος για αυτό?δεν ήξεραν ότι είναι ετοιμόρροπος ο προμαχώνας;και αυτοί που παρκαραν εκεί φταίνε εξίσου.μυαλο θέλει για να το καταλάβεις ότι υπάρχει κίνδυνος κατολίσθησης;(από ότι φαίνεται θέλει και πολύ)

  2. οι μονοι που φταινε και σε αυτη την περιπτωση ειναι αυτοι οι ιδιοι που παρκαρανε απο κατω απο αυτον τον τεραστιο κινδυνο. Βαζεις την περιουσια σου κατω απο ενα μερος που ολα δειχνουν οτι ειναι ετοιμο να φυγει;;; ΚΑΙ ειδικα μετα απο τετοιον κατακλυσμο;;; ε καποια στιγμη δεν σε παιρνει και την πατας. Κοντα στο νου κι η γνωση, λεμε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook