Χανιά | Μαθήματα χιονοδρομίας στο οροπέδιο Ομαλού

χανιά-μαθήματα-χιονοδρομίας-στο-οροπ-996784

«Φέρτε τα παιδιά στο Χιόνι» είναι το σλόγκαν της διεθνούς καμπάνιας της F.I.S. (Federation International de Ski) Διεθνής Ομοσπονδία Χιονοδρομίας, που προσκαλεί όλους τους μικρούς φίλους του κόσμου να μυηθούν σε αυτό το όμορφο σπορ και να το απολαύσουν με όλες τους τις αισθήσεις. Ο θεσμός ξεκίνησε το 2007 και βρήκε μεγάλη ανταπόκριση σε όλον τον κόσμο από τους φίλους του σκι. Η Πανελλήνια Εβδομάδα χιονιού (Snowkidz) πραγματοποιείται από τη F.I.S. για ένατη συνεχόμενη χρονιά φέτος με σκοπό να φέρει κοντά τα παιδιά σε ένα μοναδικό ταξίδι εξερεύνησης στον μαγικό λευκό κόσμο του χιονιού.

Στα πλαίσια της Πανελλήνιας Εβδομάδας Χιονιού 2020 ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Φεβρουαρίου 2020 μαθήματα εκμάθησης σκι για παιδιά και εφήβους (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας 8 μέχρι 16 χρονών, στο οροπέδιο Ομαλού, στην επαρχία Κυδωνίας.

Σε αυτές τις δράσεις τα παιδιά και οι έφηβοι θα γνωρίσουν τα αθλήματα Χιονοδρομίας στο κατάλευκο βουνίσιο περιβάλλον των Λευκών Ορέων. Συγκεκριμένα οι αθλητές του Συλλόγου Εμμ. Ανδρουλάκης, Συρμ. Παρασχάκη, Εμμ. Ρουμελιωτάκης και Χρ. Σταυρουλάκης, συνεπικουρούμενοι από δύο πιστοποιημένους εκπαιδευτές της Ομοσπονδίας, θα κάνουν 3ωρα μαθήματα κάθε μέρα, από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 13:00 μ.μ., έναντι συμβολικού κόστους συμμετοχής, για την εκμάθηση και την ενοικίαση του εξοπλισμού σκι.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή στον αθλητή του Συλλόγου Εμμανουήλ Ρουμελιωτάκη, υπεύθυνο υλοποίησης της δράσης, στο τηλέφωνο 6942246392.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook