Ντόρα Μπακογιάννη: Απαραίτητη η κατασκευή μίας ακόμη λιμενοδεξαμενής στη Κουντούρα | Photos

ντόρα-μπακογιάννη-απαραίτητη-η-κατασ-885739

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη και υποψήφια βουλευτής Χανίων, επισκέφθηκε την Κυριακή τον Γεωργικό συνεταιρισμό Σελίνου, όπου γίνεται μία αξιέπαινη προσπάθεια για την δημιουργία μονάδας τυποποίησης του παραγόμενου ελαιολάδου τη ευρύτερης περιοχής.

«Μόνο με συνεταιριστικές προσπάθειες και συνέργειες θα μπορέσουμε να σταθούμε στον διαρκώς αυξανόμενο ανταγωνισμό και από το εξωτερικό, με οικονομίες κλίμακας, καλύτερο μάρκετινγκ και στοχευμένη τυποποίηση» είπε η Ντόρα Μπακογιάννη και υπογράμμισε: «η κυβέρνησή μας, όπως έχει ήδη εξαγγείλει, θα δώσει και φορολογικά κίνητρα με συντελεστή μόλις 10% σε αγροτικά συλλογικά σχήματα, γιατί πιστεύουμε ότι ενώνοντας τις δυνάμεις μας γινόμαστε αποτελεσματικότεροι».

Αμέσως μετά η βουλευτής της ΝΔ επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο της ΔΗΜ.Τ.Ο Κανδάνου-Σελίνου στην Παλαιόχωρα και συνομίλησε με τους κατοίκους.Στη συνέχεια η πρώην υπουργός μίλησε σε μεγάλη συγκέντρωση πολιτών της Παλαιόχωρας στο ξενοδοχείο Libyan Princess.

Αναφέρθηκε στις μοναδικές ομορφιές της περιοχής που συνδυάζει τη φυσική ομορφιά με την κρητική παράδοση και τόνισε ότι «Η Παλαιόχωρα τα τελευταία χρόνια έχει γνωρίσει μεγάλη τουριστική ανάπτυξη, παραμένει όμως προσηλωμένη και στη παραγωγή αγροτικών προϊόντων τα οποία είναι γνωστά για την ποιότητα και τη νοστιμιά τους».

Η κ. Μπακογιάννη υπογράμμισε ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ξεκίνησε ο βιολογικός καθαρισμός της Παλαιόχωρας και σημείωσε ότι επιβάλλεται να ξεκινήσει και ο βιολογικός της Σουγιάς. Είπε ότι είναι απαραίτητη η κατασκευή μίας ακόμη λιμενοδεξαμενής στη Κουντούρα και αναφέρθηκε στην ανάγκη να προχωρήσει το χωροταξικό της περιοχής, καθώς χρειάζεται σοβαρός αναπτυξιακός σχεδιασμός για την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής. Επίσης μίλησε για την ανάγκη να δημιουργηθεί ξανά αστυνομικό τμήμα στην Παλαιόχωρα, καθώς λόγω έλλειψης χώρου στέγασης μετεγκαταστάθηκε στη Κάνδανο.

Ολοκληρώνοντας την ομιλίας της η Ντόρα Μπακογιάννη υπογράμμισε «ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει αγώνα τρία χρόνια τώρα και έχει υπογράψει μια συμφωνία αλήθειας με το λαό. Δεν ερχόμαστε σκίζοντας μνημόνια ή χτυπώντας νταούλια. Αυτά που λέμε είναι αυτά που μπορούμε να κάνουμε. Το πρόγραμμα της ΝΔ είναι εφαρμόσιμο και μπορεί να γίνει πραγματικότητα» και συμπλήρωσε «ζητώ την στήριξή σας γιατί θέλω ως βουλευτής Χανίων να βάλω το λιθαράκι μου σε αυτή τη προσπάθεια η οποία χρειάζεται σχέδιο, εμπειρία, γνώση και πολιτική βούληση».

Η Ντόρα Μπακογιάννη την Τρίτη 2 Ιουλίου και ώρα 20:30 θα επισκεφθεί την Κίσσαμο και θα συνομιλήσει με τους κατοίκους στην πλατεία Στρατηγού Τζανακάκη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κισσάμου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook