Χανιά | «Έπεσαν οι υπογραφές» για το γήπεδο στα Τσικαλαριά – Ένα όνειρο 10ετιών θα γίνει πραγματικότητα | Photos

χανιά-έπεσαν-οι-υπογραφές-για-το-γήπ-914854

Παρουσία του νέου αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νίκου Καλογερή και του αντιπεριφερειάρχη διοίκησης και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, Κυριάκου Κώτσογλου έπεσαν την Τετάρτη στο ξενοδοχείο «Αkali», οι υπογραφές της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της περιφέρειας Κρήτης και της ΕΠΣ Χανίων για την υλοποίηση του Ενωσιακού γηπέδου στα Τσικαλαριά.

Η σύμβαση, που υπογράφηκε στο περιθώριο της εκδήλωσης για την κλήρωση των τοπικών διοργανώσεων της ΕΠΣΧ, ανέρχεται στο ύψος των 250.000 ευρώ με με φορέα υλοποίησης την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και την διεύθυνση τεχνικών έργων, η οποία πρόκειται να προκηρυχθεί στο άμεσα επόμενο χρονικό διάστημα.

Πέρα όμως από το Ενωσιακό γήπεδο στο ΒΙΟΠΑ Χανίων, ένα έργο ζωής, ένα όνειρο 10ετιών, που θα γίνει πραγματικότητα, ο κ. Κώτσογλου επεσήμανε πως έχει υπογραφεί από τον αντιπεριφερειάρχη μία άλλη προγραμματική σύμβαση, ύψους 200.000 ευρώ σχετικά με την ανακατασκευή του χλοοτάπητα στο γήπεδο των Νεροκούρου, στην οποία περιλαμβάνεται  η δημιουργία γραφείου και αποδυτηρίων για την ομάδα του Ικάρου Μουρνιών.

Την ικανοποίησή του για την υπογραφή της σύμβασης εξέφρασε ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ, Κώστας Κωνσταντινίδης, ο οποίος στάθηκε στην αρωγή της Περιφέρειας Κρήτης και της Περιφερειακής Ενότητας σε αυτόν τον στόχο που τέθηκε από κοινού, με την υλοποίηση του οποίου βλέπει επιτέλους τους κόπους του  να αποδίδουν καρπούς.

Τέλος ο κ. Κωνσταντινίδης, αφού  εξήρε την επιμονή και την ικανότητα του κ. Κώτσογλου, όχι μόνο να ξεπερνάει κάθε εμπόδιο που του παρουσιάζεται, αλλά να βρίσκει και την κατάλληλη λύση σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει, ευχαρίστησε δημόσια τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, αλλά και όλους όσοι βοήθησαν επώνυμα ή ανώνυμαzarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook