Χανιά | «STOP στα τροχαία ατυχήματα, προτεραιότητα στη ζωή!» – Ποδοσφαιρικό τουρνουά για την οδική ασφάλεια από την Σπάθα Κολυμβαρίου

χανιά-stop-στα-τροχαία-ατυχήματα-προτερ-969107

Ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Σύλλογος ΣΠΑΘΑ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης, διοργανώνει το 1ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά των Ακαδημιών του, το Σάββατο 4 Ιανουαρίου και την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020, ώρα 1.30 μ.μ., στο Γήπεδο Κολυμβαρίου του Δήμου Πλατανιά.

Ο Α.Π.Σ. ΣΠΑΘΑ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ δραστηριοποιείται στο Δήμο Πλατανιά, κατέχοντας

σημαντική θέση στα αθλητικά, πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα του τόπου. Εκτός από την αθλητική Παιδεία που παρέχει στους 100 και πλέον αθλητές των ομάδων του, φροντίζει να πρωτοστατεί στην υλοποίηση δράσεων που αφορούν στην πνευματική καλλιέργεια του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου και στην ανάδειξη των προβλημάτων που απασχολούν την Κοινότητα, στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση των πολιτών και στην εξεύρεση λύσεων.

Στο παραπάνω πλαίσιο εντάσσεται και το συγκεκριμένο Τουρνουά, καθώς έχει στόχο να προβάλλει την αναγκαιότητα της τήρησης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Οι αθλητές του Σωματείου θα κατέβουν στον αγωνιστικό χώρο, για να στείλουν στους συμπολίτες τους ένα μήνυμα για τη βελτίωση της κυκλοφοριακής αγωγής και της οδικής συμπεριφοράς μας. Ένα σημαντικό μήνυμα για την Χανιώτικη Κοινότητα, αλλά και για την Κοινότητα όλου του νησιού, που εξακολουθεί κάθε χρόνο να κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις ανάμεσα σ’ εκείνους που θρηνούν θύματα των δρόμων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook