Χανιά | Συγκίνηση στην επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες αεροπόρους

χανιά-συγκίνηση-στην-επιμνημόσυνη-δέ-949568

Πραγματοποιήθηκε το πρωί παρουσία συγγενών πεσόντων, των εκπροσώπων των Τοπικών και των Στρατιωτικών αρχών, αλλά και αρκετού κόσμου η εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους Πεσόντες της Αεροπορίας στο Μνημείο Πεσόντων Αεροπορίας.

Η εκδήλωση περιελάμβανε χαιρετισμό από τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή, τον Αντιδήμαρχο Χανίων κ. Γιάννη Νικηφοράκη, τον διοικητή της 115 ΠΜ Σμήναρχο (Ι) Ευάγγελο Τζήκα, και εκπροσωπων φορέων.

Όπως είπε ο κα Μαρία Κωστοπούλου σύζυγος πεσόντος αεροπόρου, που έχασε τη ζωή του το 1972 έπειτα από πτώση του αεροσκάφους του στο Κολυμπάρι , και μέλος συλλόγου συγγενών πεσόντων αεροπόρων, , πρόκειται για πολύ συγκινητικές στιγμές, καθώς από την μνήμη τους δεν έφυγαν ποτέ τα αγαπημένα τους πρόσωπα, όσα χρόνια και αν πέρασαν.

Σε δήλωση του επίσης ο κ. Φίλιππος Ηλιάκης αδελφός του ηρώα Χανιώτη Σμηναγού  Κώστα Ηλιάκη ανέφερε ότι αν και έχουν περάσει τόσα χρόνια από τον θάνατο το Έλληνα πιλότου δεν έχει αλλάξει τίποτα, και ο «πόλεμος» πάνω από το Αιγαίο είναι καθημερινός.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κατάθεση στεφάνων.

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook