Χανιά | Ξεκινούν την Τρίτη οι εργασίες για την τοποθέτηση της στρατιωτικής γέφυρας στο Αλικιανό | Photos

χανιά-ξεκινούν-την-τρίτη-οι-εργασίες-γ-840927

Επίσκεψη στον Αλικιανό, στο σημείο που θα τοποθετηθεί η στρατιωτική γέφυρα, για να αποκατασταθεί η οδική σύνδεση που είχε διακοπεί με την κατάρρευση της γέφυρας του Κερίτη, πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολο Βουλγαράκη, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες της Αντιπεριφέρειας, και την εταιρεία που θα αναλάβει τις εργασίες.

Ο κ. Βουλγαράκης είπε πως την Τρίτη θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή του δρόμου και των βάθρων.Όπως είπε ο κ. Βουλγαράκης, πρόκειται για δύο έργα, αυτό της γέφυρας και της πρόσβασης στον επαρχιακό δρόμο.

Όπως επεσήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί σε δύο με τρεις εβδομάδες.

Επίσης στον Αλικιανό γίνονται εργασίες για την στήριξη πρανών για να αποτραπεί η κατάρρευση κατοικιών, στην όχθη του ποταμού Κερίτη.Σε ότι αφορά την γέφυρα του Πλατανιά, οι εργασίες για την αποκατάσταση του επιχώματος που κατέρρευσε έχουν ξεκινήσει και αναμένεται αν έχουν ολοκληρωθεί είτε πριν είτε λίγο μετά το Πάσχα.

Zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Ξεκινούν την Τρίτη οι εργασίες για την τοποθέτηση της στρατιωτικής γέφυρας στο Αλικιανό | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook