Χανιά | Ζωή, η σκυλίτσα που ήθελε να ζήσει | Photos

χανιά-ζωή-η-σκυλίτσα-που-ήθελε-να-ζήσε-827288

Πριν λίγες ημέρες τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στα Χανιά μια αδέσποτη σκυλίτσα, με τους φιλόζωους και τους κτηνιάτρους που την περιμάζεψαν και την περιέθαλψαν, να διηγούνται την ιστορία της και την ανάγκη της να ζήσει.

Η ανακοίνωση της φιλοζωϊκής για το περιστατικό:

«Ο κτηνίατρος στον οποίο οδηγήθηκε το σκυλί μετά από παρέμβαση του Δήμου, αλλά και άλλοι, πρότειναν αβλεπί την ευθανασία της πριν κλείσει καν 24ωρο. Η Ζωή όμως -έτσι ονομάστηκε η σκυλίτσα- φώναζε με τα ζωντανά μάτια της, ότι θέλει να ζήσει…

Εξάλλου εδικαιούτο όπως όλα τα πλάσματα, ανθρώπινα και μη,  μιας δεύτερης ευκαιρίας ζωής.

Η Ζωή οδηγήθηκε σε δεύτερο κτηνίατρο, στην κα Μαρουλάκη, την οποία από τα βάθη της καρδιάς μου ευχαριστώ, η οποία διείδε κτηνιατρικά, ότι η κατάσταση της Ζωής επιδέχεται προσπάθειας και ξεκίνησε εντατική θεραπεία.

Η Ζωή ανταποκρίθηκε σ’ αυτή, τα μπροστινά της πόδια είναι πλέον λειτουργικά, οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη το υπό ευθανασία ζώο με έξοδα πολιτών, έδειξαν ότι όλα τα ζωτικά της όργανα είναι σε άριστη κατάσταση καθώς και οι αιματολογικές της εξετάσεις, τρώει και πίνει κανονικά και κυρίως προσπαθεί γιατί θέλει να ζήσει.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους εκείνους που στάθηκαν δίπλα της αυτές τις δύσκολες ώρες και κυρίως την κα Λίντα Λούκας οι προσπάθειες και η φροντίδα της οποίας  μαζί βεβαίως με την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή οδήγησαν στην θεαματική βελτίωση της  υγείας της Ζωής.

Αρκετοί έχουν συγκινηθεί από την ιστορία της και κάνουν το καλύτερο που μπορούν ώστε να ζήσει μια αξιοπρεπή ζωή με αγάπη και σπιτική φροντίδα.

Ένα μεγάλο επίσης ευχαριστώ στην Έλλη και σε όσους πάλεψαν η Ζωή να ζήσει και να μην ευθανατωθεί».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook