Χάος! Στο έλεος του κατακλυσμού τα Χανιά | Διαλύονται οι επαρχιακοί και αγροτικοί δρόμοι

χάος-στο-έλεος-του-κατακλυσμού-τα-χανι-813696

Χαοτική είναι η κατάσταση που επικρατεί στα Χανιά, καθώς η θεομηνία που χτυπάει τα τελευταία 24ωρα τα Χανιά έχει ως αποτέλεσμα τεράστιες ανυπολόγιστες καταστροφές.

Ηδη οι ζημιές σε υποδομές του νομού από την προηγούμενη βροχόπτωση είναι τεράστιες, ενώ τη χαριστική βολή φαίνεται δίνουν οι τελευταίες καταιγίδες.

Τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο είναι πλέον τεράστια, ενώ και οι επεμβάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας είναι πάρα πολλές.

Το Επαρχιακό οδικό δίκτυο των Χανίων τις τελευταίες ώρες δέχεται το τελειωτικό χτύπημα, ενώ το ίδιο συμβαίνει και για τους αγροτικούς δρόμους.

H Εθνική οδός στο ύψος του Βαμβακόπουλου είναι κλειστή, ενώ οι κατολισθήσεις σε διάφορα σημεία είναι συνεχείς.

Πρόβλημα επίσης υπάρχει και στο δρόμο προς το Φουρνέ, και τα Μεσκλά που για ακόμη φορά η διέλευση των οχημάτων γίνεται με μεγάλη δυσκολία, ενώ σε κάποια σημεία δεν είναι καν εφικτή.

Σε οτι αφορά στη γέφυρα του Κερίτη που και τις προηγούμενες ημέρες είχε πρόβλημα αναμένεται να κλείσει ξανά, ενώ έκλεισε η γέφυρα και στο δρόμο από Φουρνέ προς Λάκκους, Σκορδαλού, όπως επίσης και γέφυρα στο Πατελάρι.

Πρόβλημα επίσης υπάρχει και μετά τις Βουκολιές προς το Φωτακάδο όπου έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις ενώ το ίδιο συμβαίνει και στο δρόμο προς Κακόπετρο Μεσαύλια, αλλά και Παλαιόχωρα.

Επίσης καταπτώσεις έχουν σημειωθεί ξανά και στον δρόμο Ταυρωνίτης- Νερατζιά.

Το ίδιο στο δρόμο από Αϊ Κυρ Γιάννη προς Καλάθενες.

Εν τω μεταξύ, η Πυροσβεστική  ήδη έχει δεχθεί 50 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από κατοικίες, κοπές δέντρων και έλξεις ακινητοποιημένων οχημάτων και έλαβε μέρος με 7 συνεργεία και 14 άτομα πραγματοποιώντας 15 αντλήσεις υδάτων, 4 κοπές δέντρων και 4 έλξεις οχημάτων.

zarpanews.gr

 

2 thoughts on “Χάος! Στο έλεος του κατακλυσμού τα Χανιά | Διαλύονται οι επαρχιακοί και αγροτικοί δρόμοι

  1. Ο κ.Βουλγαρακης (του Σταυρού του Αρναουτάκη που έχει ξεχάσει που είναι τα Χανιά), θυμίζω ότι παρευρισκόταν σε προεκλογική εκδήλωση υποψηφίου δημάρχου το βράδυ της πρώτης καταστροφής πριν δέκα ημέρες.
    Επαρχιακό δίκτυο του νομού ασυντηρητο, έργα μηδενικά, υποδομές της πλάκας.πηγαινετε να δείτε το επαρχιακό δίκτυο προς Αρκαλοχώρι, μοίρες κλπ. Και καλά έκαναν.εδω ο Σταύρος και ο Απόστολος και οι περιφερειακοί του σύμβουλοι λιαζονταν.μονο που δεν έχει ήλιο πλέον….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook