Δεκάδες πατίνια στον βυθό της μαρίνας Ρεθύμνου

δεκάδες-πατίνια-στον-βυθό-της-μαρίνας-996341

Ήταν λίγο καιρό πριν που από τον βυθό του Θερμαϊκού στη Θεσσαλονίκη «ψάρεψαν» τουλάχιστον 80 ηλεκτρικά πατίνια, που ασυνείδητοι πέταξαν στην θάλασσα.

Δυστυχώς, φαίνεται ότι δεν αποτελεί εξαίρεση το Ρέθυμνο, όπου ήδη έχουν εντοπιστεί, διά οράσεως, δεκάδες ηλεκτρικά πατίνια στον βυθό της μαρίνας και ήδη το Λιμενικό Ταμείο επιχειρεί να επικοινωνήσει με την εταιρεία διαχείρισης τους για να δουν τον τρόπο με τον οποίο θα αποσυρθούν και θα επισκευαστούν.

Δεν είναι, πάντως, εύκολο, όπως μαθαίνουμε, να έρθει το λιμενικό ταμείο και ο δήμος σε επαφή με κάποιον υπεύθυνο της εταιρείας, που αναζητείται εναγωνίως.

Την ίδια ώρα, εναγωνίως περιμένει και ο δήμος Ρεθύμνου να ψηφιστεί το νομικό πλαίσιο για την χρήση των πατινιών, ώστε και αυτός με τη σειρά του να βρει τον τρόπο να ελέγξει τη χρήση τους, τα σημεία στα οποία θα μπορούν να «σταθμεύουν», αλλά και τα σημεία στα οποία θα μπορούν να κινούνται. Μέχρι τότε, απλά προσοχή χρειάζεται και από τους ίδιους τους χρήστες, αλλά και από τους πεζούς και τους οδηγούς, ειδικά τώρα που μπαίνει ξανά καλοκαίρι.

Πηγή:goodnet.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook