Δεν υπάρχει! Δείτε απίστευτο παρκάρισμα στα Χανιά και… κλάψτε!

δεν-υπάρχει-δείτε-απίστευτο-παρκάρισ-829833

Ακόμη ένα… ασύλληπτο παρκάρισμα στα Χανιά. Ένα παρκάρισμα που, αν μη τι άλλο, επιβεβαιώνει τη φράση» η ανθρώπινη βλακεία είναι ακατανίκητη», από το βιβλίο του Μπέρτολτ Μπρεχτ, «Ιστορίες του κ. Κοϊνερ»!

Γιατί πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια για να χαρακτηριστεί το… στυλ παρκαρίσματος του οδηγού του αγροτικού, σε εξωτερικό πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στα Κουνουπιδιανά, αδιαφορώντας, τόσο προκλητικά, για το σταθμευμένο δεξιά αυτοκίνητο!

Όπως φαίνεται χαρακτηριστικά στη φωτό, ο «άρχοντας» που «καβάλησε» δύο θέσεις για να να «πεταχτεί» να κάνει τα ψώνια του, μάλλον βιάζεται μην κρυώσει το… πιλάφι!

Εκτός, πάλι κι αν ο άνθρωπος έπαθε κάποια μηχανική βλάβη ή ένιωσε ξαφνικά κάποια αδιαθεσία και σταμάτησε άρον – άρον το αγροτικό του για τις απαραίτητες βοήθειες…

Αν και δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το λόγο για αυτό το… επικό παρκάρισμα, το βέβαιο είναι πως ο οδηγός του διπλανού IX δύσκολα θα γλιτώσει το… εγκεφαλικό, αντικρίζοντας το όχημά του. Έτσι που τον έχουν «κλείσει», μόνος τρόπος για να ξεπαρκάρει και να φύγει, χωρίς να γίνει ζημιά, είναι με το δεξί πλήκτρο του… joystick κονσόλας κάποιας γνωστής παιχνιδομηχανής.

zarpanews,gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook