Δημήτρης Ανθούσης: Να γίνει η «Λαϊκή Συσπείρωση» η έκπληξη των εκλογών στον Δήμο Πλατανιά

δημήτρης-ανθούσης-να-γίνει-η-λαϊκή-συ-864420

Στο στούντιο του SUPER FM 89,6 φιλοξενήθηκε ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Πλατανιά» Δημήτρης Ανθούσης. Στα 32 του χρόνια ο πρώην προπονητής και παράγοντας του «Ποσειδώνα Καμισιανών – Ραπανιανών» έχει καταφέρει να συσπειρώσει γύρω από την υποψηφιότητά του, κόσμο από όλους τους πολιτικούς χώρους και διεκδικεί να γίνει η «έκπληξη» των φετινών εκλογών. «Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι κατά 50% μεγαλύτερο από το 2014, κατά 40% ανανεωμένο και πράγματι έχουμε ανοίξει την αγκαλιά μας σε έναν κόσμο που δεν του βάζει ταμπέλες που ξεπερνά φοβίες και προκαταλήψεις απέναντι στον χώρο μας και που μπορεί να μην ανήκει στο ΚΚΕ όμως αναγνωρίζει πως απέναντι στο πολιτικό κατεστημένο του Δήμου Πλατανιά, η Λαϊκή Συσπείρωση μπορεί να κάνει την διαφορά και πρέπει να δυναμώσει. Η πορεία μας η προεκλογική μας δίνει την δυνατότητα να αισιοδοξούμε και πιστεύουμε πως και το εκλογικό αποτέλεσμα θα φέρει γεωμετρική αύξηση στον χώρο μας, λαμβάνοντας υπόψη και τον προγραμματικό μας λόγο. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την επόμενη μέρα την ευθύνη που μας αναλογεί» τόνισε ο κ. Ανθούσης, εξαπολύοντας δριμεία κριτική στο νυν Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο, Γιάννη Μαλανδράκη.

Για τις καταστροφές από την κακοκαιρία

Υπήρχε σχέδιο έκτακτης ανάγκης; Και ποιο ήταν αυτό; Και τώρα, υπάρχει σχέδιο για τα 33 εκ. ευρώ που θα έρθουν; Επί εννιά χρόνια οι πολιτικές του κ. Μαλανδράκη τον καθιστούν υπηρέτη του πολιτικού συστήματος. Είναι σφιχταγκαλιασμένος με όλους αυτούς. Άλλωστε ο ίδιος διαφημίζει την αποτελεσματικότητά του και την διείσδυσή του στα Υπουργεία. Ποιες ήταν οι διεκδικήσεις του και ποιος ήταν ο προσανατολισμός του;» διερωτήθηκε ο κ. Ανθούσης που καταλόγισε στον Δήμαρχο ότι αναλώθηκε σε μια μίζερη διαχείριση της υπάρχουσας κατάστασης, χωρίς να διεκδικεί για τον λαό του.

«Ζούμε στο 2019:Δεν μπορεί να είναι πολυτέλεια η πρόσβαση από και προς τη δουλειά μας, το πόσιμο νερό, οι παιδικές χαρές. (…) Στο φυλλάδιο του βλέπουμε έργα όπως το φράγμα Σεμπρωνιώτη, να εξαγγέλλονται για τρίτη φόρα» τόνισε ο κ. Ανθούσης και σημείωσε:

«Περιμένει κάποιος ότι τον 10ο χρόνο θα αλλάξει συμπεριφορά το πολιτικό κατεστημένο που διοικεί τον Δήμο εδώ και εννέα χρόνια; Γυρίζουμε σελίδα, δεν τους φοβόμαστε και πρέπει να τους φοβίσουμε με την ψήφο μας».

«Ο δικός μου λόγος είναι η φωνή των ανθρώπων εκεί που θέλω να την μετατρέψω από αγανάκτηση σε διεκδίκηση» τόνισε και κάλεσε τους πολίτες «να κάνουν τη διαφορά και να στηρίξουν τον χώρο εκείνο που μπορεί την επόμενη μέρα να εκφράσει τις αγωνίες και τα οράματα των ανθρώπων της περιοχής: «Ήρθε η ώρα οι πολίτες να απαντήσουν στο δίλημμα: Θέλουν Δήμαρχο υπηρέτη των επιχειρηματικών συμφερόντων και των εργολάβων ή που θα μπει μπροστά και θα διεκδικήσει αυτά που τους αξίζει;» κατέληξε.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook