Είχε… Άγιο για συνοδηγό – Γλίτωσε από του Χάρου τις… ρόδες στις Μουρνιές | Video

είχε-άγιο-για-συνοδηγό-γλίτωσε-από-904948

«Άγιο» είχε οδηγός το απόγευμα της Πέμπτης στα Χανιά, που είδε το… Χάρο να περνά με ιλιγγιώδη ταχύτητά μπροστά απ’ τα μάτια του.

Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 17.00 ο «τυχερός» οδηγός κινούνταν με το αυτοκίνητό του στο δρόμο ΟΑΔΥΚ από Περιβόλια προς Νεροκούρου, στο ύψος του Νοσοκομείο.

Ξαφνικά στη διασταύρωση ο ασυνείδητος οδηγός, όπως βλέπετε στο video, δίχως να ελέγξει ή να μειώσει ταχύτητα, παραβίασε το «stop» και πέρασε σα σίφουνας από μπροστά του.

Από θαύμα αποφεύχθηκε η σφοδρή σύγκρουση, από την οποία θα μπορούσαμε να είχαμε θρηνήσει σήμερα και άλλα θύματα…

Για αυτό πλέον στο δρόμο δεν αρκεί πλέον να οδηγούμε προσεκτικά και με ασφάλεια, αλλά δυστυχώς θα πρέπει να προβλέπουμε την παραβατικότητα και τα λάθη των άλλων οδηγών και των πεζών…

zarpanews.gr

4 thoughts on “Είχε… Άγιο για συνοδηγό – Γλίτωσε από του Χάρου τις… ρόδες στις Μουρνιές | Video

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΤΑ ΒΕΡΝΑΣ ΤΟΥ ΑΜΠΑΔΙΩΤΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.

  2. Ακόμα περιμένουμε τα φανάρια στο σημείο καρμανιόλα της Κωσταντίνου Μητσοτάκη έξω από το σούπερ μάρκετ του Μάλλον οι δύο νεκροί μέσα σε τρία χρόνια δεν είναι αρκετοί χρειάζονται και άλλους οι μολωχ της καρέκλας για να πειστούν.

  3. Πολυ κακη διασταυρωση πανευκολα τη περνας δε το παιρνεις χαμπαρι το stop , αν το παρεις ειναι ηδη αργα , επειδη κινεισαι σε και καλα κεντρικο δρομο σου δινει την εντυπωση απο πολυ χαμηλοτερα , οτι ο αλλος θα εχει στοπ …σου δινει μια αλλη κακη αισθηση ο δρομος αυτος!
    ΜΟΝΟ ΦΑΝΑΡΙ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook